Ampolles facials Prevent Age Skin Deliplus amb proteoglicans

El nou tractament antiedat de Mercadona ven 2.800 unitats al dia

13 de juliol de 2020
  • Les ampolles facials Prevent Age Skin Deliplus amb proteoglicans s'han desenvolupat a través de la coinnovació conjunta amb 50 "Caps" (clients).
  • El producte, elaborat pel Proveïdor Totaler RNB, oferix els efectes de la cosmètica professional.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha reforçat el seu assortiment de tractaments intensius antiedat amb les ampolles facials Prevent Age Skin Deliplus amb proteoglicans. El producte, del qual la cadena de supermercats ven 2.800 unitats diàries, s'ha desenvolupat després de captar la necessitat a peu de botiga i gràcies a les aportacions de mig centenar de "Caps" (clients), amb els quals la companyia va fer diferents proves amb l'objectiu de definir el producte final.

Les ampolles facials Prevent Age Skin amb proteoglicans de Mercadona estan disponibles des del principi del mes de juliol en tota la cadena i combinen els efectes d'un tractament cosmètic professional i els d'un sèrum, de manera que aporten elasticitat i hidratació a la pell.

La fórmula d'este tractament intensiu elaborat pel Proveïdor Totaler RNB a les instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València), conté proteoglicans, un potent actiu antiedat que estimula la renovació cel·lular i promou la producció d'àcid hialurònic. Entre els seus components també s'inclou el col·lagen, que augmenta la hidratació i l'elasticitat cutània, i un complex natural, derivat de plantes, que potencia la hidratació de la pell. Les noves ampolles facials són aptes per a tot tipus de pells i estan disponibles en format de 10 unitats de 2 mil·lilitres cada una.

Ampolles facials Prevent Age Skin amb proteoglicans en un lineal de Mercadona Ampolles facials Prevent Age Skin amb proteoglicans en un lineal de MercadonaAmpolles facials Prevent Age Skin amb proteoglicans en un lineal de Mercadona.

Logo EActiVat