Caldo de pollastre Hacendado de Mercadona en el lineal

El Caldo de pollastre de Mercadona eleva les vendes un 23 % fins a 84.000 litres al dia pels canvis d'hàbits del consumidor

12 de novembre de 2020
  • L'arribada de l'hivern augmenta les compres d'este producte ideal per a consumir a casa amb pasta i arròs, i també per a cuinar qualsevol tipus de guisat o consomé.
  • El Proveïdor Totaler guipuscoà Interal elabora este producte al seu centre de la localitat de Funes (Navarra).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, augmenta les vendes de Caldo de pollastre Hacendado un 23 % fins als 84.000 litres al dia, motivat pels canvis d'hàbits del consumidor.  

Tot i que és un producte de venda habitual a Espanya durant tot l'any, amb l'arribada de l'hivern els ''Caps'' (clients) el trien més ja que, com més fred fa, més es consumixen els plats calents. El Caldo de pollastre Hacendado de Mercadona és ideal per a prendre a casa amb pasta i arròs, i també per a qualsevol tipus de guisat o consomé.

El Proveïdor Totaler guipuscoà Interal produïx el Caldo de pollastre Hacendado a les instal·lacions de la localitat de Funes (Navarra), en format de packs de dos brics de litre, amb opció divisible.

Caldo de pollastre Hacendado de MercadonaCaldo de pollastre Hacendado, en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat