Cacau pur en pols La Chocolatera 0 % sense sucres afegits de Mercadona

El cacau pur en pols de Mercadona triomfa per la seua versatilitat i perquè no conté sucres

28 de setembre de 2021
  • La companyia va desenvolupar este producte fa més de quatre anys com a ingredient per a la rebosteria, però actualment l'ús ha anat evolucionant fins a utilitzar-lo principalment com a cacau soluble.
  • El Proveïdor Totaler Valor és el responsable d'elaborar este producte a les seues instal·lacions situades a la Vila Joiosa (Alacant).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, va desenvolupar fa més de quatre anys el cacau pur en pols 0 % sense sucres afegits de la marca La Chocolatera, com un ingredient més en la rebosteria. Però hui dia este producte triomfa en el lineal de la companyia com a cacau soluble per a la llet i begudes vegetals.

L'èxit del Cacau pur en pols de Mercadona, elaborat pel Proveïdor Totaler Valor a les seues instal·lacions situades a la Vila Joiosa (Alacant), radica en la seua versatilitat, funciona bé tant amb formatge batut, iogurts o begudes; i per la seua composició –100 % cacau– i sense sucres afegits, la qual cosa el convertix en un producte saludable.

Cacau pur en pols La Chocolatera 0 % sense sucres afegits de MercadonaCacau pur en pols La Chocolatera 0 % sense sucres afegits de Mercadona.