Secció de Carnisseria de Mercadona en un supermercat

Així és la nova Carnisseria de Mercadona: frescor, varietat i màxim servei

07 de juny de 2018
  • Mercadona oferix en totes les seues botigues de la Península i les Illes Balears una nova secció de Carnisseria amb productes amb més qualitat, frescor i varietat.
  • A més, la carnisseria de Mercadona incorpora un Punt d'Acabat on els clients, sense cost addicional, poden sol·licitar el tall que volen.

Vídeo en espanyol

La nova secció de Carnisseria de Mercadona, que ja està present en tots els supermercats, tant de la Península com de les Illes Balears, oferix productes amb més qualitat, varietat i frescor.

Mercadona ha incorporat un nou servei de Punt d'Acabat perquè els clients que vulguen un tall diferent del que està disponible al taulell de safates, el puguen sol·licitar als carnissers de Mercadona. Així poden tindre la carn "al gust", per exemple, amb un rellomello tallat en medallons.

A més, ara s'oferix més varietat i nous productes carnis, sobretot relacionats amb els costums propis de cada zona. Per exemple, el pollastre groc als supermercats de Galícia, el corder manxec a les botigues situades a Castella-la Manxa, corder de llet a Castella i Lleó, vedella d'origen Astúries en esta comunitat o botifarres a Catalunya.

Qualitat de la carn de Mercadona

La nova secció de Carnisseria de Mercadona oferix més frescor i qualitat en tots els productes ja que, entre les millores, a més d'incloure novetats, també s'ha reduït el procés del proveïdor a la botiga, i així s'obté la màxima frescor.

D'esta manera, els nostres productes tenen més temps de vida per a consumir-se a casa del client.

Tots els nostres proveïdors de carn complixen les normatives nacionals i europees i la política de Benestar Animal de Mercadona, i això ajuda a garantir la qualitat de la carn de Mercadona.

Aposta pels productes nacionals en Mercadona

Mercadona aposta pel sector ramader nacional. Concretament, col·labora amb 5.200 ramaders. Una mostra és que, en la carn fresca refrigerada, oferim au, porc i corder d'origen 100 % nacional. En el cas de la vedella, el 100 % de l'elaboració es fa a Espanya. Al seu torn, en el conill donem prioritat, sempre que siga viable, a la producció local, tal com mostra el nostre suport a la campanya del sector cunícola.

A més, Mercadona continua reforçant la seua Cadena Agroalimentària Sostenible, amb la qual es pretén accelerar la modernització i el creixement compartit i sostenible dels sectors agrícola, pesquer i ramader.

Altres recomanacions

Amb diferents productes carnis, pots preparar també plats deliciosos. Aprofita les Pastes italianes de Mercadona: Spaguetti, Penne, Tortiglioni, Fusilli i Cannelloni de sèmola de blat 100 %.

Per a potenciar el sabor dels teus plats, amb carn i altres productes, pots aprofitar els Caldos Hacendado: de pollastre, de verdures, de putxero, de peix o de paella de marisc i fideuà.