Bàner corporatiu #EActíVate

#AçòNOhadePARAR accelera per a donar suport a les empreses i impulsar l'activitat econòmica amb una nova fase: #EActíVate

25 de maig de 2020
  • Després d'aglutinar en dos mesos i mig el suport de més de 3.000 empreses de totes les grandàries, empresaris, autònoms i treballadors, que representen junts més d'un 4 % del PIB i més d'1 milió d'ocupacions.
  • #EActíVate continuarà sent el punt de trobada on fer un reconeixement i donar suport a empreses, empresaris, treballadors i autònoms, que podran fer valdre els seus projectes i donar visibilitat a les seues idees i fets reinventant-se i sent proactius en la reactivació de l'economia del país.
  • Les més de 3.000 empreses de totes les grandàries i autònoms que formen part del projecte coincidixen en la importància de continuar, junt amb tots els seus treballadors, sent exemple de superació i adaptació en esta nova fase d'activació econòmica.

#AçòNOhadePARAR, iniciativa impulsada en una primera fase, fa poc més de dos mesos i mig, per dos-centes empreses per a fer, així, un reconeixement públic, aportar valor i donar suport a les empreses, empresaris i els seus treballadors, que amb el seu exemple estan aconseguint que la roda de la nostra economia no pare a causa de les mesures de confinament activades per la pandèmia de la COVID-19, ha decidit iniciar la segona fase: #EActíVate. Amb esta, s'aborda un nou i major repte: accelerar i activar la nostra economia per a superar les conseqüències socials i econòmiques de l'impacte que la crisi sanitària està tenint en la nostra estructura empresarial i industrial i en la nostra economia.

#AçòNOhadePARAR ha anat sumant des del passat 16 de març multitud d'empreses, xicotetes, mitjanes i grans, autònoms, treballadors, professionals i empresaris, de diversos sectors i de tots els racons de la geografia nacional. I en tan sols dos mesos i mig, compta actualment amb el suport de més de 3.000 empreses de totes les grandàries que vertebren els diferents sectors productius del país i que representen més d'un 4 % del PIB i més d'1 milió de llocs de treball.

La col·laboració activa de tots estos ha permés fer valdre l'esforç exemplar que diàriament fan tots els que formen part del teixit empresarial en el seu conjunt. I, a través de la campanya de comunicació realitzada, ha contribuït a posar nom i cognoms concrets a empreses i autònoms, de totes les grandàries i sectors, i als seus treballadors, que no han parat i que durant estos dies han continuat generant confiança, creant riquesa i consolidant l'ocupació. En total, més de 3.000 casos reals concrets que s'han donat a conéixer en molt diversos canals; més de 100 casos publicats en televisions/ràdios nacionals i autonòmiques, 800 notícies en premsa, 640 casos explicats en la web i 700.000 visualitzacions dels vídeos de les empreses en els nostres canals.

Ara, amb l'impuls de tot este engranatge, s'obri esta nova fase i naix #EActíVate, un projecte que evoluciona per a convertir-se en el punt de trobada entre empresaris, autònoms i treballadors i per a continuar donant visibilitat a les seues idees i fets amb l'objectiu afegit de dignificar la seua labor i retre'ls homenatge, inspirar altres, i sobretot servir d'estímul per a reactivar junts l'economia del país.

En paraules de Paula Llop, coordinadora del projecte, "#EActíVate és l'evolució lògica d'#AçòNOhadePARAR, un pas més per a donar a conéixer el que el nostre teixit productiu està fent amb l'objectiu que la roda de l'economia no pare. En tan sols dos mesos i mig hem aconseguit ajuntar-nos en este objectiu comú més de 3.000 empreses i donar a conéixer el nostre compromís. Ara ja no es tracta únicament de no parar, sinó d'accelerar. No és moment de posar-se límits. Per això, estem enfocant tota la nostra acció a impulsar l'activitat econòmica, a continuar actius, perquè la millor manera de predir el futur és creant-lo, i en este projecte estem units milers de bojos creatius i inspiradors. És el moment de fer el que millor sabem fer: arriscar-nos, emprendre, treballar, ser creatius i generar benestar".

Esta nova fase #EActíVate disposarà d'una plataforma evolucionada que, a més de destacar els casos d'empreses que demostren amb fets com ajuden la societat, també inclou noves seccions amb diàlegs entre empresaris, webinars, formacions, recomanacions d'esdeveniments destacats, informes gràfics, estudis i una àmplia llista de contingut nou.

La creativitat naix de l'angoixa

No és moment de posar-nos límits

Suma la teua creativitat:

www.eactivate.com

 

Logo EActiVat