El nou Concentrat mesoanticel·lulític disponible en la secció Perfumeria de Mercadona

A la venda l'edició limitada de Concentrat mesoanticel·lulític de Mercadona

23 de abril de 2020
  • Es tracta d'un nou tractament per a combatre de manera intensiva la cel·lulitis amb una triple acció lipolítica, reestructuradora i refermant.
  • El producte forma part d'una col·lecció exclusiva de 100.000 unitats, disponible en tota la cadena des de finals del mes de març.
  • El Proveïdor Totaler RNB és el responsable de fabricar, dins de la marca Deliplus, este producte en les seues instal·lacions situades a la Pobla de Vallbona (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda una col·lecció limitada del Concentrat mesoanticel·lulític, un nou producte per a combatre de manera intensiva la cel·lulitis amb una triple acció lipolítica, reestructuradora i refermant. Esta novetat forma part d'una col·lecció exclusiva de 100.000 unitats que la companyia ha posat a la venda en tota la cadena des de finals del mes de març.

El Concentrat mesoanticel·lulític de Mercadona, elaborat dins de la marca Deliplus pel Proveïdor Totaler RNB en les seues instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València), es ven en una caixa amb 14 vials i té dos formes d'ús, com a tractament de xoc durant 14 dies aplicat directament sobre la pell, o com a tractament de manteniment mesclant-lo amb la crema habitual.

La principal característica del Concentrat mesoanticel·lulític de Mercadona, disponible en la secció Perfumeria, són els principis actius que el formen. En concret, este concentrat està format per cafeïna i carnitina, que aporten una acció lipolítica i cremagreix; per extracte de fulla de carxofa, caracteritzada perquè és drenant i tonificant; per silici orgànic, oli de soja, àcid hialurònic de baix pes molecular i centella asiàtica, principis destacats per l'efecte reestructurador i remodelador; per un còctel de vitamines antioxidants (A, C, E, B3), extracte d'arrel de cúrcuma longa i epigalocatequingalat, perquè tenen una acció renovadora i antioxidant; per quelant del ferro, que actua com un imant que elimina el ferro acumulat en excés en el teixit gras, responsable de la inflamació pròpia de la cel·lulitis, i per ribosa, que accelera el metabolisme de les cèl·lules.

El nou Concentrat mesoanticel·lulític disponible en la secció Perfumeria de MercadonaEl nou Concentrat mesoanticel·lulític disponible en la secció Perfumeria de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà