Mercadona Horno

Tortas de Mercadona, para celebrar un día moi especial

04 de maio de 2015

As Tortas de Mercadona para Celebracións son ideais para os días máis especiais. Celébrao da man do seu personaxe favorito e o mellor chocolate… A combinación perfecta!

Tortas de Mercadona, especiais para Celebración

Tartas celebración Texto 1

Para as túas celebracións e os teus eventos especiais, poderás elixir entre unha gran variedade de deseños: Frozen, Spiderman, Mickey e Minnie… os seus personaxes favoritos nas tortas máis deliciosas!

Estas saborosas Tortas de Mercadona están elaboradas con tres capas de esponxoso biscoito, recheas dunha saborosa trufa reposteira, e cunha cremosa capa de chocolate. Na parte superior, debaixo da divertida oblea de azucre cos seus personaxes favoritos, atopamos outra capa máis de suave crema de cacao e leite.

Ademais, os laterais da torta están decorados con pequenas labras de chocolate de distintas cores, a xogo co debuxo da oblea.

Estas deliciosas Tortas de Celebración son a combinación perfecta de chocolate e dos personaxes máis famosos do cine e da televisión, ideais para terminar de celebrar un día especial e facer da túa celebración un momento moi divertido.

Unha combinación perfecta que non pode fallar… Sorprenderalos!

Sobre as Tortas de Celebración de Mercadona

Texto 2 Tartas celebración

  • Conteñen glute, ovo, soia, leite e trazas de cacahuete e froitos de casca.
  • Estas Tortas de Mercadona están fabricadas en España por Pastisfred (Tarragona) e Granderroble (Asturias).
  • Deben consumirse a temperatura ambiente. Por iso, debes desconxelalas previamente: 5 horas na neveira (4-6 ºC), ou 2 horas a temperatura ambiente (20-25 ºC).
  • Non volver conxelar unha vez desconxeladas.
  • O tamaño grande contén 20 racións por torta (aproximadamente).
  • O tamaño pequeno contén 8 racións por torta (aproximadamente).

Outras recomendacións

Acompaña as túas celebracións e festas cun delicioso zume de laranxa acabado de espremer. A mellor combinación para ese día tan especial.