Ensinámosche a preparar unha Ensalada Tibia de Garavanzos con cola de Gambón. É unha receita deliciosa e moi fácil de facer, cunha interesante mestura de sabores.
Un prato especialmente indicado para a tempada de outono que se aveciña.
Sorprende os teus familiares e amigos con esta riquísima ensalada. Só tes que seguir as nosas indicacións.
Sigue o vídeo paso a paso da Receita de Ensalada Tibia de Garavanzos con cola de Gambón
Ingredientes para 4 persoas:
- 400 g de garavanzos cocidos
- ½ cabaciña
- 100 g de espinacas
- 8 tomates cherry
- 1 dente de allo
- 4 cogombriños
- Olivas en rodas
- 3 culleradas de piñóns
- 250 g de colas de gambón
- Vinagre de Módena
- Comiño
Paso a paso:
1. Cortar a cabaciña.
2. Cortar os tomates cherry, os cogombriños e o allo.
3. Dourar os piñóns.
4. Dourar o allo.
5. Engadir ao allo as colas de gambón.
6. Servir coas espinacas, os piñóns, a cabaciña, os garavanzos, os tomates cherry, os cogombriños, as olivas e as colas de gamba vermella.
7. Aliñar con aceite, vinagre de Módena e comiño.
Outras recomendacións
Se queres coñecer outras boas ideas para as túas comidas e ceas visita a nosa sección de Receitas.