Coñeces a utilidade dunha frixideira de aire? Permíteche fritir, asar e enfornar unha gran variedade de alimentos. É un tipo de cociña moi fácil e cómoda que cada vez gaña máis adeptos. Ademais, garante un menor consumo de graxas, polo que resulta perfecta para unha cociña máis saudable.
Dende hai tempo, estamos traballando nos nosos produtos para que poidas cociñalos tamén neste tipo de frixideira.
A continuación, presentámosche unha breve guía para cociñar os distintos tipos de peixe rebozado, dende pescada empanada ata crocantes lagostinos rebozados. Aquí tes os tempos e as temperaturas ideais para que os teus pratos saian deliciosos e no seu punto. Soa ben, verdade?
Como cociñar os nosos peixes rebozados na túa frixideira de aire
Pescada empanada
- Rebozada con pan fino.
- Non a desconxeles.
- Cocíñaa 10 minutos a 200 ºC.
Filetes de pescada
- Rebozada ao ovo
- Non a desconxeles.
- Cocíñaa 8 minutos a 200 ºC.
Figuriñas de pescada
- Rebozadas con pan fino.
- Non as desconxeles.
- Cocíñaas 6 minutos a 200 ºC.
Pauciños de pescada
- Non os desconxeles.
- Cocíñaos 8 minutos a 200 ºC.
Variñas de pescada
- Rebozadas con pan fino.
- Non as desconxeles.
- Cocíñaas 10 minutos a 200 ºC.
Tiras de lura empanadas
- Non as desconxeles
- Cocíñaas 7 minutos a 200 ºC.
Lagostinos rebozados
- Non os desconxeles.
- Cocíñaos 8 minutos a 200 ºC.
Bocartes (agás Canarias)
- Rebozados en tempura
- Non os desconxeles.
- Cocíñaos 6 minutos a 200 ºC.
Luriñas rebozadas (agás Huelva, Cádiz y Málaga)
- Non as desconxeles.
- Cocíñaas 7 minutos a 200 ºC.
Nota: recorda colocar as unidades separadas entre si para que se cociñen uniformemente.
Outras recomendacións
Se buscas pratos de peixe, encantarache esta Receita de Tacos de atún con aguacate. Na nosa sección de receitas encontrarás moitas outras co peixe como protagonista.
Goza estas 5 receitas de ensaladas verticais, moi prácticas, nutritivas e ecolóxicas.
A nosa Selección de cereais é outra excelente opción para a túa alimentación equilibrada.