Descubre a nosa variedade de salsas preparadas para xente afeccionada aos sabores americanos.

Ponlle salsa aos teus pratos: Rancheira, Cuarteirón e Piri-piri. Cal prefires?

23 de xullo de 2021

As salsas son o complemento ideal para acompañar os teus aperitivos, os teus xantares ou ceas e engadirlles o teu sabor favorito. Presentámosche unha interesante variedade de salsas preparadas coas que podes aderezar calquera prato.

Especialmente indicadas para xente á que lle gustan os restaurantes americanos e, por suposto, as salsas. Atrévete a descubrilas, vanche encantar. Para todos os gustos!

Escolle a túa salsa favorita: Rancheira, Cuarteirón Rústica e Piri-Piri

Salsa Piri-piri

Imagen Texto 1 Salsas preparadas

  • Traémosche esta novidade de salsa especiada para aderezar pratos e darlle un toque picante.
  • Habitualmente utilizada para patacas bravas, flocos de millos, carnes, sopas
  • A salsa piri-piri é orixinaria de Portugal e utilízase como condimento e para aderezar carnes e peixes cociñados ao forno, á grella ou á prancha. Esta salsa emprégase moito en países diferentes e a receita pode variar dunha rexión a outra, aínda que sempre debe incluír entre os seus ingredientes chile, limón, aceite, pemento vermello e allo.
  • É a salsa indicada para as seguintes receitas:
  • Ás de polo ao forno mariñadas en salsa piri-piri, xenxibre en po e coandro.
  • Sopa de tomate con salsa piri-piri.

Salsa Rancheira

Imagen Texto 2 Salsas preparadas

  • Salsa ideal para dipear con patacas fritas, delicias de polo ou peixe frito. Perfecta tamén para carnes e rebozados.
  • Úsase para dipear, mollar ou para bocadillos e wraps.
  • É a salsa perfecta para preparar receitas como:
  • Burrito de polo empanado, con espinacas, tomate, queixo fresco e salsa rancheira.
  • Bacon cheese fries: patacas fritas, beicon, salsa rancheira e queixo mozzarella.

Salsa Cuarteirón Rústica

Imagen Texto 3 Salsas preparadas

  • Salsa ideal para dipear con patacas cuarteirón, carnes ou peixes.
  • Úsase para dipear, mollar ou para bocadillos e wraps.
  • É a salsa apropiada para a preparación destas receitas:
  • Tempura de verduras (pemento, berenxena, cabaza, cebola, espárragos, cenoria, cabaciña) acompañada de salsa cuarteirón.
  • Patacas cuarteirón ao forno con romeu.

Outras recomendacións

Coñeces a salsa Tsatsiki, elaborada a base de iogur grego, cogombro e menta? Combina con multitude de pratos.