Cabecera Pasta sin gluten

Pasta sen glute, agora con calidade mellorada

19 de xullo de 2023

Renovamos a nosa gama de Pasta sen glute! Perfeccionamos a súa receita para ofrecerche o mellor sabor e a mellor textura.

Goza da pasta sen preocupacións. Presentámosche tres exquisitas variedades, dentro da nosa ampla gama de produtos sen glute, para que cociñes as túas receitas favoritas de pasta.

Cada variedade foi coidadosamente elaborada para ofrecer a mellor experiencia culinaria. Aptas para todos os públicos, incluso os máis pequenos da casa. Cal prefires?

Tres variedades de pasta sen glute en Mercadona

Fusilli (espirais)

Fusilli de Mercadona

As deliciosas espirais sen glute están deseñadas en espiral, unha forma perfecta para reter salsas e condimentos. Grazas á súa textura firme e al dente, son unha opción versátil para unha gran variedade de pratos, dende ensaladas ata guisos e refogados. Leva as túas creacións culinarias a outro nivel con estas espirais, prepara unha ensalada de espirais con polo e salsa de aguacate ou unhas espirais con salsa de queixo e tomate. Quedaranche espectaculares!

Spaguetti (espaguetes)

Spaghetti de Mercadona

Probablemente, a opción máis clásica. Así que non pode faltar na despensa de ningún amante da pasta. Esta variedade sen glute é a base perfecta para combinar con salsas de tomate, pesto e incluso para preparar pratos máis tradicionais como espaguetes á carbonara sen glute. Sen esquecer uns espaguetes con salsa boloñesa, outra típica delicia italiana que lle gusta a todo o mundo. As posibilidades son infinitas!

Estrellas (estrelas)

Estrellas de Mercadona

Coa súa forma que chama a atención, as estrelas sen glute achegan un grande atractivo visual aos teus pratos. Por iso son as favoritas de moitos nenos. Engádelle un toque de diversión ás túas sopas, cremas e guisos con estes pequenos brillos de sabor. A sopa de estrelas nunca pasa de moda e admite un montón de variacións: con caldo de polo, de tenreira, verduras, hortalizas, ovo cocido...

Consellos de preparación da nosa Pasta sen glute

- Engade abundante sal á auga de cocción. Daralle sabor á túa pasta sen glute.

- Ferve en abundante auga para evitar que a pasta sen glute se pegue.

- Remove lixeiramente ao principio da cocción, pero con suavidade xa que a pasta sen glute é máis delicada.

- Non engadas aceite durante a cocción. Se queres que a túa pasta non se pegue ou aderezala, engade o aceite unha vez escorrida.

- Respecta os tempos de cocción da pasta sen glute. Estes son os tempos de cocción recomendados para cada pasta sen glute:

  • Espirais: entre 10 e 12 minutos.
  • Espaguetes: entre 9 e 11 minutos.
  • Estrelas: entre 7 e 9 minutos.

- Trata ben a túa pasta sen glute á hora de escorrela ou mesturala con salsas: ao non ter glute, é máis delicada.

- Unha vez escorrida, mestura a pasta sen glute inmediatamente coa salsa. Non arrefríes nin enxaugues nin a reserves aínda quente: a pasta abrandará e pode quedar amazocada.

Como se fabrica a Pasta sen glute de venda en Mercadona?

A Pasta Felicia sen glute de Mercadona está fabricada pola empresa Andriani Spa, con sede en Gravina in Puglia (Italia), especializada na produción de pasta sen glute, innovadora e caracterizada polo seu sabor único.

Para conseguila, selecciónanse coidadosamente as materias primas totalmente libres de glute que conformarán todas as variedades existentes da Pasta Felicia sen glute de Mercadona. Ademais, o proceso é elaborado nun establecemento exclusivamente preparado e dedicado para os produtos sen glute.

Compromiso de Mercadona coas persoas celíacas

O compromiso que temos en Mercadona cos nosos clientes que padecen intolerancias ou alerxias alimentarias ao glute é un feito que demostramos cada día.

Actualmente ofrecemos máis de 1.550 produtos sen glute Hacendado. Consulta máis información sobre o noso traballo co colectivo celíaco.

Outras recomendacións

Por se necesitas máis ideas, axudámosche a confeccionar o teu menú semanal sen glute.

Se buscas un aperitivo saudable e 100 % natural, dámosche unhas boas ideas de consumo con Edamame.