Se che gusta o sabor auténtico a carne, gozarás coa nosa Hamburguesa de vacún natural conxelada. No prato ou con pan, é unha deliciosa opción para comidas e ceas coa que podes ter a seguridade de que ti e os teus vos alimentades cun produto de absoluta calidade, zumarento e cun sabor máis intenso a vacún.
Unha Hamburguesa de vacún deliciosa
As principais características desta hamburguesa son:
- Trátase dunha hamburguesa natural, que só contén carne de vacún e sal (99% carne + 1% sal).
- Por este motivo mantén todos os atributos de textura, zume e sabor da mellor carne de vacún, que poderás identificar a cada bocado.
- Destaca polo seu sabor intenso a vacún.
Formas de presentación
Esta deliciosa hamburguesa preséntase en dous formatos:
- Bipaquete de 120 gramos cada hamburguesa.
- Hamburguesa individual de 180 gramos.
Podes encontrar este produto no conxelador da nosa sección de Carnicería.
Modos de consumo
Prefires a hamburguesa no prato ou montada en pan? Das dúas maneiras está moi rica, dámosche algunhas ideas básicas para o seu consumo:
No prato: sobre una cama de leituga, colocamos o tomate e a cebola vermella. A continuación, colocamos a hamburguesa cun topping de aguacate batido. Non esquezas algunha gornición como acompañamento: ensalada, patacas, salsa de mostaza..., poden ser boas opcións para cambiar de sabor e complementar á perfección esta exquisita porción de carne de vacún.
Montada en pan con outros ingredientes: se che gusta máis así, hai unha gran variedade de alimentos cos que podes construír e degustar unha hamburguesa ao máis puro estilo gourmet na túa propia casa.
Proba os clásicos compañeiros da hamburguesa. Poñemos no pan unha base de brotes tenros. A continuación, a hamburguesa co queixo fundido, un ovo frito, touciño entrefebrado, rodas de cogombros e cebola frita. Non pode faltar algunha salsa do teu gusto, como kétchup, mostaza, maionesa, salsa barbacoa, etc. Ti decides a que máis che guste.
Consellos de preparación
Para a hamburguesa de 180 gramos:
- Na tixola ou na grella
Sen desconxelación previa:
1. Cociña 1 minuto por cada lado a lume alto.
2. Baixa a lume lento e cociña 14 minutos máis, xíraas cada 2 minutos.
Con desconxelación previa (manter en refrixeración a 4º entre 6 e 8 horas):
1. Cociña 3 minutos por cada lado a lume medio.
2. Baixa a lume lento e cociña 6 minutos máis, xíraas cada 2 minutos.
Para a hamburguesa de 120 gramos:
- Na tixola ou na grella
Sen desconxelación previa:
1. Cociña 1 minuto por cada lado a lume alto.
2. Baixa a lume lento e cociña 10 minutos máis, xíraas cada 2 minutos.
Con desconxelación previa (manter en refrixeración a 4º entre 6 e 8 horas):
1. Cociña 3 minutos por cada lado a lume medio.
2. Mantén a lume medio e cociña 1 minuto máis por cada lado.
Outras recomendacións
Se es amante da carne, anímate con estas tres receitas: lombo, tenreira e pavo.