Ofrecémosche 4 opcións moi sinxelas para preparar un estupendo Chocolate.

Almorzos e merendas con chocolate, descubre todas as opcións

31 de outubro de 2023

Apetéceche un Chocolate? Ofrecémosche distintas posibilidades para os teus almorzos e as túas merendas de inverno, quentiños e reconfortantes.

Os chocolates son perfectos para eses días máis tranquilos, festivos ou de fin de semana, cando dispoñemos dun pouco máis de tempo. Eses momentos nos que apetece un capricho e mimarnos a nós mesmos, mentres facemos planes para gozar do tempo libre, en parella, familia ou con amigos.

Queres preparar un chocolate líquido? Podes tomalo só, con biscoito, churros, galletas...

4 opcións para preparar un delicioso Chocolate

Chocolate líquido

4 opciones para preparar un delicioso Chocolate a la taza.

Este Chocolate líquido listo para tomar é unha opción práctica e moi rápida. Basta con quentar no microondas ou nun cazo e servir.

Modo de uso:

  • Axita antes de servir
  • Quenta nun cazo a lume lento (remove continuamente para evitar grumos) ou no microondas (1 minuto a máxima potencia).
  • No introduzas o envase no microondas.
  • Unha vez aberto consérvao no frigorífico e consúmeo antes de 5 días.

Completa a experiencia tomándoo con churros, porras, bolos, etc. Tamén se pode utilizar para repostería.

Recentemente fixemos unha mellora de calidade, en canto ao sabor a chocolate (dobrando a cantidade de cacao) e na textura. Ademais, é un produto sen glute.

Cacao de facer

4 opciones para preparar un delicioso Chocolate a la taza.

Se prefires unha alternativa máis tradicional, podes comprar o noso preparado de chocolate en po e preparalo ao teu gusto. Así, se o prefires máis denso ou menos denso, podes axustar a súa consistencia segundo o teu gusto.

Instrucións de preparación:

  • Na cunca: quenta previamente o leite (150 ml) ata que estea morno e disolve 2 culleradas cheas de cacao en po (aproximadamente 40 g) ata que se disolva por completo. Logo, quenta no microondas durante 1 minuto e revolve ben.
  • Na pota: quenta o leite (150 ml) ata que estea morno e agrega 2 culleradas de cacao en po (aproximadamente 40 g). Mestura a preparación a lume lento ata que comece a ferver.

Choco gotas

4 opciones para preparar un delicioso Chocolate a la taza.

Outra opción é facer chocolate con leite coas nosas deliciosas Choco gotas de chocolate negro para derreter. Preséntanse nunha bolsa con peche zip, que permite abrir e cerrar conservando mellor o produto.

Modo de uso:

Verte e quenta un pouco leite nun cazo. Engade as gotas de chocolate removendo constantemente. Engade máis leite segundo che guste.

Choco Fundir

4 opciones para preparar un delicioso Chocolate a la taza.

O Choco Fundir negro vén en onzas de 10 gramos, polo que resulta ideal para facilitarche a preparación dun chocolate.

Esta elección é máis fluída que unha tableta de chocolate de facer do tradicional, debido ao seu maior contido en manteiga de cacao. Por iso necesitarás engadir menos leite (ou incluso prescindir do leite se o tomas relativamente quente) para lograr a textura desexada. Ademais, o sabor a cacao será máis intenso.

Maneira de uso:

  • Microondas: Ralla ou trocea o chocolate e colócao nun recipiente axeitado e ben tapado. Introdúceo no microondas e caléntao até que o chocolate quede totalmente fundido. Remexe ata obter unha masa homoxénea.
  • Ao Baño María: Coloca o chocolate troceado nunha cociña e poñeo sobre outro recipiente con auga. Caléntao e remexe conxuntamente ata obter unha masa homoxénea.

Dámosche unhas cantas ideas de receitas coa nosa selección Choco Fundir. Descúbreas!

Outras recomendacións

Este Biscoito de orchata é unha receita orixinal e moi recomendable para acompañar o teu chocolate.

Coñeces o noso Pan de croissant a rebandas? Dálle unha nova dimensión aos teus almorzos e ás túas merendas.

Descubre como utilizar o Cacahuete en po a través de 4 exquisitas receitas.