Uso de cookies

Empregamos "cookies" propias e de terceiros para elaborar o sitio. Se continuares a navegar debes aceptar o seu uso

Máis información e política de cookies.

Encontra en Mercadona os produtos máis tradicionais da Pascua: panquemaos, tortas de pasas e noces e selección de monas.

Clásica selección de Pascua, imprescindible nestas datas

12 de abril de 2019

Unha das tradicións da Semana Santa e da Pascua son os seus produtos de forno: monas, panquemaos, tortas de pasas e noces e outros bolos típicos que non faltan nos almorzos e nas merendas destas festas. Unha auténtica delicia para o padal.

Ademais, estes bolos e estas tortas nunca pasan de moda e teñen unha grande aceptación entre os máis pequenos e tamén entre os maiores.

Para adozar os teus días de festa ofrecémosche unha ampla selección de Produtos da Pascua que poderás atopar nalgunha das nosas tendas.

Os Bolos de Pascua máis apetecibles en Mercadona

Na época da Semana Santa e da Pascua podes encontrar os seguintes produtos de Forno:

  • Panquemao: é un dos produtos máis populares nestas datas. Trátase dun bolo redondo de masa tipo brioche de aspecto queimado (de aí o seu nome), que está decorado con azucre na parte superior.
  • Torta de Pasas e Noces: outro dos clásicos que non poden faltar na Pascua. Esta torta de masa tipo brioche alberga pasas e noces no seu interior e utiliza os mesmos ingredientes como exquisita decoración na parte superior.

Panquemao, torta de pasas y nueces de Mercadona

  • Mona Ovo Cocido: das preferidas, esta riquísima merenda consiste nun bolo doce, decorado con anises de cores que acolle un ovo cocido decorado no seu centro.
  • Mona Sorpresa: favorita de adultos e nenos, esta mona é basicamente igual que a anterior, pero en lugar do ovo cocido inclúe un ovo sorpresa (de chocolate con leite) no seu interior.
  • Mona Bañada Cacao: outra variedade de mona que tamén esperta paixóns: neste caso o bolo doce de masa tipo Brioche está bañado en chocolate, decorado con anises de cores e tamén leva un ovo sorpresa (de chocolate con leite) no interior.

Mona de huevo cocido, mona sorpresa y mona bañada de cacao.

Goza das vacacións de Semana Santa e Pascua cos nosos produtos tradicionais de forno, imprescindibles nestas datas.

Outras recomendacións

Se nestes días de festa che apetece preparar unha sobremesa con froita de tempada, non perdas a Receita de Amorodos grandes salteados con Xeado de Vainilla.