- O Forno de Mercadona incorpora á súa oferta o Biscoito de Cacao, Biscoito de Azucre Moreno e Noces, ademais das Madalenas de Iogur, de Chocolate e Madalena 100% Integral Sen Azucre Engadido.
- O Provedor Totaler Pastisart elabora estes biscoitos e madalenas nos fornos das instalacións da empresa en El Espinar (Segovia).
Mercadona, compañía de supermercados físicos e de venda en liña, sumou á súa oferta os novos Biscoitos de Cacao, de Azucre Moreno e Noces e as Madalenas de Iogur, de Chocolate e Madalena 100% Integral sen Azucre engadido. A acollida por parte dos “Xefes” (clientes) permitiu alcanzar unhas vendas de 26.000 unidades diarias.
As variedades de cacao contan con pebidas de chocolate na súa masa, mentres que se emprega iogur natural para as madalenas desa variedade e no Biscoito de Cacao. Ademais, todos estes produtos, agora máis zumarentos e tenros, teñen en común que están elaborados sen conservantes nin colorantes.
A empresa Pastisart é o Provedor Totaler desta bolería renovada do Forno de Mercadona, que o produce no centro da compañía en El Espinar (Segovia) para toda a cadea de supermercados.
As novas variedades de Biscoitos e Madalena do Forno de Mercadona no lineal do establecemento.
As novas Madalenas de Iogur do Forno de Mercadona, sen conservantes nin colorantes.