- A compañía desenvolveu este produto hai máis de catro anos como ingrediente para a repostería, pero actualmente o seu uso foi evolucionando ata utilizalo principalmente como cacao soluble.
- O Provedor Totaler Valor é o responsable de elaborar este produto nas súas instalacións situadas en La Vila Joiosa (Alacant).
Mercadona, compañía de supermercados físicos e de venda en liña, desenvolveu hai máis de catro anos o cacao puro en po 0 % sen azucres engadidos da marca La Chocolatera, como un ingrediente máis na repostería. Non obstante, a día de hoxe, este produto trunfa no lineal da compañía como cacao soluble para o leite e as bebidas vexetais.
O éxito do Cacao Puro en Po de Mercadona, elaborado polo Provedor Totaler Valor nas súas instalacións situadas en La Vila Joiosa (Alacant), radica na súa versatilidade, funciona ben tanto con queixo batido, iogures ou bebidas; e pola súa composición -100 % cacao- e sen azucres engadidos, o que o converte nun produto saudable.
Cacao puro en po La Chocolatera 0 % sen azucres engadidos de Mercadona.