- A nova incorporación súmase ao lineal destes doces, onde o cliente pode encontrar outros sabores como a Red Velvet, a Mousse de Queixo, a 3 Chocolates ou a Ferrer.
- O provedor Pastisfred é o responsable de elaborar esta novidade nas súas instalacións situadas en Montblanc, Tarragona.
Mercadona, compañía de supermercados físicos e de venda en liña, amplía a súa selección de tortas coa incorporación da de Crema de Abelá Branca. Esta novidade combina diferentes texturas e sabores. No interior encóntrase unha cremosa mousse de chocolate branco e queixo mascarpone; na base hai unha capa de crema de cacao e bóliñas de arroz crocante que achega unha textura crocante na boca; e no centro da torta encóntrase un cremoso recheo de crema de abelá branca. Por último, a torta está recuberta cunha crema sabor chocolate branco e gran de améndoa bañado en chocolate.
Esta novidade na selección de tortas de Mercadona súmase a outras opcións doces que a compañía ofrece como a Red Velvet, a Mousse de Queixo, a 3 Chocolates ou a Ferrer. Rocío Castro, especialista en tortas de Mercadona, explica que todas elas, elaboradas polo provedor Pastisfred nas súas instalacións situadas en Montblanc (Tarragona), están definidas para tomalas en 6, 8 ou 10 racións “segundo a necesidade dos “Xefes” (clientes) e que son todas opcións de sobremesa ou celebracións por menos de 10 €”.
Selección de tortas dispoñibles en Mercadona.
Detalle da torta de crema de abelá branca Hacendado, unha das últimas novidades dispoñibles en Mercadona.