Proba as nosas pizzas frescas elaboradas con masa nai: Prosciutto e Formaggi.

Coñeces as nosas pizzas frescas elaboradas con masa nai?

16 de agosto de 2023

Probáchelas xa? As nosas pizzas frescas elaboradas con masa de fermentación lenta baséanse nas preparacións das pizzas máis clásicas, polo que che sorprenderá o seu xenuíno sabor.

A inspiración napolitana coa que se preparan estas pizzas non é casual. Parece probado que as primeiras pizzas xurdiron en Nápoles ao longo do século XVII. Dous séculos despois abríronse na devandita cidade italiana as pizzerías máis antigas das que se ten noticia.

Por iso, tanto en preparación e ingredientes como en sabores, estas pizzas frescas teñen como modelo a pizza napolitana de sempre, declarada Patrimonio Inmaterial da Humanidade. Non podía haber outra referencia máis acertada.

Goza o exquisito sabor e a textura que distingue as nosas pizzas. Non as perdas!

Características das nosas pizzas frescas

Trátase dunha pizza elaborada cunha masa cunha fermentación longa de ata 24 horas, para obter unha masa tenra e lixeira. Con esta característica, cando a enfornamos na casa conseguimos unha pizza de codia crocante por fóra e esponxosa por dentro e moi saborosa.

Hai que destacar a extraordinaria calidade das materias primas utilizadas e a súa preparación de reminiscencias artesás:

  • Masa de longa fermentación.
  • Os ingredientes, de máxima calidade.
  • Cocida no forno de pedra.

Que pizzas frescas elaboradas con masa de longa fermentación no forno de pedra podes encontrar en Mercadona?

Pizza Prosciutto

Pizza Prosciutto de Mercadona

  • Unha opción clásica no mundo da pizza, que destaca pola súa simplicidade e a deliciosa combinación dos seus ingredientes.
  • Base de tomate, mozzarella e xamón cocido.
  • Consello: esta pizza tamén pode gañar puntos co contraste de sabor e frescura que ofrece a eiruga. E se prefires un toque de acidez e zume, podes engadir uns tomates cereixa cortados pola metade sobre a pizza antes de metela no forno.

Pizza Formaggi

Pizza Formaggi de Mercadona

  • Para os amantes do queixo nas súas múltiples variedades. Cada variedade achega o seu toque distintivo á rica mestura: dende o sabor doce do queixo cheddar ata a intensidade do curado.
  • Base de queixo provolone, mozzarella, queixo curado e queixo cheddar.
  • Consello: un toque extra de tomiño ou alfábega pode realzar os sabores dos queixos, próbao!

Modo de preparación

1. Quenta o forno a 220 ºC (calor superior e inferior).

2. Retira o envoltorio e coloca a pizza na reixa do forno a media altura.

3. Enforna durante 8-10 minutos aproximadamente.

Outras recomendacións

Se che gusta a comida italiana e necesitas preparacións rápidas pero coidadas, encantaranche as nosas Lasañas e canelóns.

Probaches a Piadina? Descúbrea, porque está deliciosa, serve para encher segundo vos guste, para dipear, para preparar pizza...

Anímaste a preparar a túa propia pizza? Sigue o paso a paso para preparar a nosa receita de pizza sen glute.