- Konpainiak duela lau urte baino gehiago garatu zuen produktu hau gozogintzarako osagai gisa, baina, gaur egun, erabilera gehiago ditu, eta, batez ere, kakao disolbagarri gisa erabiltzen da.
- Valor Totaler Hornitzaileak egiten du produktu hau Villajoyosako instalazioetan (Alacant).
Mercadona supermerkatu fisikoen eta onlineko salmentako konpainiak duela lau urte baino gehiago garatu zuen La Chocolatera markako kakao-hauts puru % 0 azukre erantsikoa, gozogintzarako osagai gisa. Hala ere, gaur egun, produktua arrakasta handia izaten ari da konpainiaren linealean esnean edo landare-edarietan disolbatzeko kakao gisa.
Mercadonaren Kakao-hauts Purua, Valor Totaler Hornitzaileak Villajoyosako instalazioetan (Alacant) ekoitzia, arrakasta handia izaten ari da, aukera asko eskaintzen dituelako; izan ere, ondo geratzen da gazta irabiatuarekin, jogurtarekin edo hainbat edarirekin nahasita, eta, gainera, konposizio osasungarria du, ez baitu azukre erantsirik eta % 100 kakao baitu.
Mercadonaren La Chocolatera kakao-hauts purua, % 0 azukre erantsikoa.