- Gazta-makilatxo ogi-orez bilduak dira tequeñoak. Frijituta jaten dira, hutsik edo, ukitu berezia eman nahi bazaie, ahabia-marmeladarekin edo beste saltsa batekin.
- Alimentos Polar España Totaler Hornitzaileak egiten du produktu izoztu hau, Rivas Vaciamadrideko fabrikan (Madril).
Mercadona supermerkatu fisikoen eta onlineko salmentako konpainiak bere linealetako berrikuntza gisa aurkezten ditu Hacendado gazta-tequeñoak. Gazta-makilatxo ogi-orez bilduak daude, frijituta jaten dira, eta 16.300 pakete saltzen dira egunean.
Venezuelako sukaldaritzako plater tradizional hau zartaginean eta frijigailuan egin daiteke, lauzpabost minutuan. Hutsik jan daitezke edo, ukitu berezia eman nahi bazaie, ahabia-marmeladarekin edo beste saltsa batekin.
Alimentos Polar España Totaler Hornitzaileak egiten du produktu hau Rivas Vaciamadriden (Madril), eta bere ekoizpen-ahalmena hirukoiztu eta langile-plantilla bikoiztu du. Horregatik, ekoizpen-lerroko instalazioak eta makinak hobetu ditu, bai eta ultraizozteko ekipamenduak eta biltegiak ere.
Hacendadoren gazta-tequeñoak Mercadonan.