El Mayu Asturiasko Sagardoaren botilak, Mercadonako upeltegian

El Mayu Asturiasko Sagardoak egiteko prozesua berritu du

2020ko abenduaren 11
  • “Nagusiak” (bezeroak) lankidetzan aritu dira Gabonetako ospakizunekin eta festekin hain lotuta dagoen edari tradizional honen zaporea erabat beren gustura moldatzea lortzeko.

Mercadona supermerkatu fisikoen eta onlineko salmentako konpainiak El Mayu Asturiasko Sagardoa egiteko prozesua berritu du, “Nagusien” (bezeroen) gustuko edaria lortzeko.

El Mayu Asturiasko Sagardoaren zapore berria Mercadonako “Nagusien” iritziak entzutearen emaitza da; hala, Gabonetako ospakizunekin eta jaiekin oso lotuta dagoen edari apartsu bat garatu da, kalitate- eta asebetetze-eskakizun handienei erantzuten diena.

Manuel Busto Amandi upeltegia da produktu honen Totaler Hornitzailea. Kate osoan banatzen da produktua, Villaviciosako (Asturias) instalazioetatik, 750 ml-ko botilatan eta 250 ml-ko lau botilatxoko sortatan.

El Mayu Asturiasko Sagardoa, Mercadonako upeltegian El Mayu Asturiasko Sagardoaren botilak, Mercadonako bodegan.

Logo EAktibatu