Online Denda
Ahora más sencillo y rápido
Ahora más sencillo y rápido
Ezagutzen duzu gure pepperonia? Duela gutxi arte, Pepperoniaren beste aukera batzuk eskaintzen genizkizun gure dendetan, eta, orain, errazago jarriko dizugu osagai berri honekin; ezin hobea da pizzetan erabiltzeko eta, aldi berean, irudimena askatzeko. Beraz, nahi duzun bezala eta nahi adina kontsumitu ahal izango duzu.
Horregatik, zip-itxiturari esker, produktua errazago kontserbatzen da, eta produktuaren kalitate ezin hobea mantent...
Gabonetan ez dugu inoiz janariz eskas gelditu nahi izaten. Beraz, gauza asko prestatu ohi dugu, eta hainbatetan soberan geratzen dira.
Hala ere, hondar horiek bigarren bizitza bat izan dezakete, eta etorkizuneko menuak konpontzen lagundu. Jarraitu elikagaiak hobeto aprobetxatzeko gure aholkuei, alferrik galtzea saihesteko eta urte-sasoi honetan aurrezteko.
Ez dakizu zer egin Gabonetako soberakinekin? Aukera asko daude. Jarraian, s...
Gabonetako bazkari eta afariak errazteko, errezeta-liburu bat prestatu dugu. Dendetan aurkitu dezakezu, edo esteka honetan deskargatu.
[Asset Included(Id:1472670528365;Type:Media)]
Aurten, errezeta goxo-goxoez gain, Gabon bikainak igarotzeko beste iradokizun batzuk dakartzagu zuretzat.
Gure Gabonetako errezeta-liburua nobedadez beteta dator festa hauetarako, ideia askorekin; ez...
Urdaitegi Taulek zaporea, barietatea eta bizigarria ematen diote zure mahaiari. Oso egokiak dira familiakoekin eta lagunekin partekatzeko, mokadu azkarrean, aperitibo gisa edo janariaren funtsezko osagai gisa. Ez dute huts egiten inoiz!
Iberiko Taulak, gazta-taulak, mistoak… Zein duzu nahiago? Hona hemen iradokizun batzuk Urdaitegi Taula sortzaile eta osasungarriak prestatzeko, udan egiten dituzun juntadizoetarako.
Berezko eran egindako gure kontserba-latak (oilaskoa, atuna eta izokina) udako bazkari eta afarietarako aukera erraz, azkar eta osasungarriak dira. Arinak eta freskoak dira, eta, “berezko eran” eginak daudenez, ezin hobeak dira behar duzun proteina-kantitatea kontsumitzeko.
Gainera, haiekin ia era guztietako platerak presta ditzakezu, gutxi-asko landuak: entsaladak, pasta-platerak, tortillak, txigorkiak, enpanadak,...
Zure burua zaindu nahi duzu urteko sasoi honetan? Garrantzitsua da Gabonetako oporren ostean, gehitxo jan eta edan ohi baitugu jaietan. Errutinara itzuli gara pixkanaka, eta ohitura onak berreskuratu ditugu.
Zure elikadura zaintzen laguntzeko, zure saski orekatuan falta ezin den nobedade bat aurkezten dizugu, proteinatan aberatsa eta koipe gutxikoa: Oilaskoa berezko eran. Modu askotan presta daiteke, errezeta erraz eta gozoak egiteko...
Ba al dakizu askotariko platerak presta ditzakezula gure hirugihar-zintekin? Beti eskura izatea komeni den produktuetako bat da; halakoek edozein errezeta ontzen dute, zaporea eta izaera emanez.
Egokiak dira pizzetarako, pasta carbonara saltsarekin egiteko, askotariko entsaladetarako, nahaskietarako eta beste hainbat prestakinetarako. Zuri zerekin konbinatzea gustatzen zaizu?
Txerri-hirugihar egosi eta ketua da, zerrendatxotan moz...
Eguraldi ona iritsi da, eta ugaritu egin dira aire zabalean taldean egiteko planak. Hala, gustura hartzen da Barbakoa on bat: txingarretan erretako haragi goxoa jatea, eguzkia hartzen ari zaren bitartean edo izarren azpian afaltzen ari zaren bitartean. A zer gozamena!
Lagunekin edo familiarekin elkartzean, bakoitzak bere gustuak izango ditu, baina, gure haragi-aukerarekin, zure barbakoak bermatua izango du arrakasta. Zer litzateke ud...
Maiatzaren 27an, ostiralarekin, Zeliakoen Estatuko Eguna ospatuko da. Aurten ere, zeliakoekiko dugun atxikimendua agerrarazteko aprobetxatuko dugu aukera, glutenik gabeko gure produktu-aukera zabalaren berri emanez.
Hona hemen adibide bat: Hanburgesa-ogitxo glutenik gabea, sesamo-haziduna, zeliakoentzat edo glutenarekiko intolerantzia dutenentzat aproposa.
Hala ere, edonorentzat da egokia, ezin goxoagoa baita eta testura samur, se...
Masailak Porto erara etxean egitea zailegia delakoan? Ezta hurrik eman ere. Pausoz pausoko gure errezetarekin, oso erraza da plater gozo hori prestatzea. Apuntatu ondo osagaiak eta ekin lanari, ziur samur eta zaporetsu geldituko zaizula, saltsa zoragarriarekin. Zur eta lur utzi senide eta lagunak!
[Asset Included(Id:1472668304683;Type:Media)]
% 99ko kakaoarekin sukaldean egitea ez da azkenburukoetara mugatzen; askoz ere aukera gehiago daude. Izan ere, badago nolabaiteko tradizioa errezeta gatzdunetan osagai hau erabiltzeko, kontraste ezin goxoagoa sortzen baita. Merezi du zapore-leherketa hori probatzea.
Egingo zenuke zeure etxean azpizun iberikoaren errezeta goxo-goxo hau, % 99ko kakaoa erabiliz? Jaki hau ezohikoa da eta harrituta utziko zaitu. Ondoren, egin be...
Uda garai ezin hobea da familiarekin edo lagunekin kanpoan bazkari bat antolatzeko. Uda honetan barbakoaren bat egiteko asmoa baduzu, saltsa bikainak prestatzen erakutsiko dizugu, mahaikide guztien gozagarri.
Hona hemen gure proposamenak: barazkiak hur-kurruskariarekin, platano- eta curry-saltsarekin, jogurt-saltsarekin edo limaz, ezkaiz eta pinaziz egindako ozpin-olioarekin. Lau saltsak ezin gozoagoak dira, eta ukitu originala emang...
Webgune honek cookieak baliatzen ditu, propioak eta hirugarrenenak, nabigazioa segurua izateko, webgunera egindako bisiten analisi estatistikoa egiteko eta webgunea nola erabiltzen den jakiteko. Informazio gehiago behar izanez gero, ikusi gure Cookieen Politika. Cookieak erabiltzea onartzeko, sakatu "Ados"; ez onartzeko, sakatu "Ukatu"; edo pertsonalizatzeko, sakatu "Konfiguratu".
Cookieen konfigurazioa
Cookie hauen bidez, erabiltzaileak webgune, plataforma edo aplikazioetan nabiga dezake, eta haietako aukerak eta zerbitzuak baliatu; esaterako, datu-zirkulazioa eta -komunikazioa kontrola ditzake.
Webgunearen erabiltzaile-kopurua zenbatzen dute, neurketak eta analisi estatistikoak egiteko.