COOKIEEN OHARRA

Webgune honek cookieak baliatzen ditu, propioak eta hirugarrenenak, nabigazioa segurua izateko, webgunera egindako bisiten analisi estatistikoa egiteko eta zure portaera ezagutzeko. Informazio gehiago behar izanez gero, ikusi gure COOKIEEN POLITIKA. Cookieak erabiltzea onartzeko, sakatu "ADOS" edo Konfiguratu/Ukatu horien erabilera "KONFIGURATU / UKATU" atalean.

Txigorki gozoenak prestatzen erakutsiko dizugu, zure otordu-ohitura berrietarako.

Txigorki-errezetak, bazkari-ohitura berriak hartzeko

2019ko otsailaren 18a

Otorduetarako ohitura berriak hartzeko ideiak nahi dituzu? Txigorki-aukera goxo eta zabal hau bezalakorik ez dago. Mokadutxo txikiak, otordu gozagarri gisa balio dutenak eta edozein unetan erraz presta daitezkeenak.

Begira zer errezeta askotariko eta tentagarriak: Ahuakatea tomate lehorrarekin, hummusa olioarekin eta sesamo-haziekin, oilaskoa plantxan txanpiñoiekin, erremolatxa kinoarekin, izokin ketua jogurt-saltsarekin eta begetala tomatearekin eta letxugarekin. Zeuk hautatu gehien gustatzen zaizuna, edo probatu guztiak!

Ikusi bideoan, pausoz pauso, otorduetarako txigorki-errezetak

Izokin ketuaren txigorkia, jogurt-saltsarekin

Osagaiak

  • Munduko txapelduna ogi-opila
  • Izokin ketua
  • Jogurt-saltsa
  • Arrautza
  • Tipulina
  • Olio birjina estra, Gran Selección

Pausoz pauso:

- Jarri izokin ketua munduko txapelduna ogi-opilaren gainean, eta gozatu jogurt-saltsarekin.

- Arrautza ur irakinetan egosi, film-paperean bilduta, olioarekin, 4 minutuz.

- Arrautzak txigorkiaren gainean jarri, eta tipulinez apaindu.

Texto 5 Tostas para tus almuerzos

Ahuakate-txigorkia, tomate lehor, martorri eta intxaurrekin

Osagaiak

  • Osoko ogi-opil gatzgabea
  • Ahuakatea
  • Tomate lehorra
  • Intxaur naturala
  • Martorria
  • Olio birjina estra, Gran Selección​

Pausoz pauso

- Ahuakateari hezurra kendu, moztu, eta osoko ogi-opil gatzgabearen gainean jarri.

- Hidratatu tomate lehorra oliotan, moztu, hautseztatu txigorkian eta apaindu intxaurrekin eta martorriekin.

Texto 1 Tostas para tus almuerzos

Hummus-txigorkia olioarekin eta sesamo-haziekin

Osagaiak

  • Ogi-opil olibaduna
  • Hummusa
  • Sesamo-haziak
  • Olio birjina estra, Gran Selección
  • Piperrauts gozoa

Pausoz pauso

- Ogi-opil olibadunetan hummusa jarri.

- Gozatu oliba-olio birjina estrarekin, piperrauts gozoarekin eta sesamo-haziekin.

Texto 2 Tostas para tus almuerzos

Erremolatxa-txigorkia kinoarekin eta ozpin baltsamikoarekin

Osagaiak

  • Osoko ogi-opila
  • Erremolatxa egosia
  • Kinoa ontzitxoa
  • Modenako ozpin baltsamikoa
  • Kalabaza-pipita naturalak
  • Olio birjina estra, Gran Selección

Pausoz pauso

- Moztu juliana eran egositako erremolatxa, salteatu kinoarekin 2 minutuz eta gehitu Modenako ozpin baltsamikoaren tanta batzuk.

- Nahaskia osoko ogi-opil txigortuan jarri eta kalabaza-pipitez apaindu.

Texto 4 Tostas para tus almuerzos

Plantxan egindako oilaskoaren txigorkia oreganoarekin, erramuarekin eta txanpiñoiekin

Osagaiak

  • 6 zerealeko ogi-opila
  • Oilasko-azpizuna
  • Oreganoa
  • Erramua
  • Txanpinoi txikiak
  • Olio birjina estra, Gran Selección

Pausoz pauso

- Erregosi txanpinoi-xaflak eta jarri 6 zerealeko ogi-opilen gainean.

- Erre oilasko-bularkiak olio pixka batekin 4 minutuz, eta gozatu oregano eta erramu zatituekin.

- Jarri txanpiñoien gainean eta gozatu oliba-olio birjina gordinarekin.

Texto 3 Tostas para tus almuerzos

Barazki-txigorkia

Osagaiak

  • Munduko txapelduna ogi-opila
  • Kanarietako tomatea
  • Iceberg letxuga
  • Oliba hezurgabeak
  • Caceresko oliba beltz hezurgabeak
  • Olio birjina estra, Gran Selección
  • Gatza​

Pausoz pauso

- Jarri munduko txapelduna ogi-opilaren gainean tomatea, iceberg letxuga eta gatz pixka bat.

- Apaindu oliba beltz eta berde txikitu eta oliotan nahasiekin.

Texto 6 Tostas para tus almuerzos

Beste gomendio batzuk

Kontsultatu ohitura berriei buruzko gure proposamena. Hor dituzu bazkarietarako txigorki gozo hauek, eta beste une batzuetarako errezeta arinak.

Ohitura berrien afaritarako iradokizunak: Kale-, bimi- eta letxuga-zoparen errezeta eta Legatza barazkiekin, lurrunetan eginda.