COOKIEEN OHARRA

Webgune honek cookieak baliatzen ditu, propioak eta hirugarrenenak, nabigazioa segurua izateko, webgunera egindako bisiten analisi estatistikoa egiteko eta zure portaera ezagutzeko. Informazio gehiago behar izanez gero, ikusi gure COOKIEEN POLITIKA. Cookieak erabiltzea onartzeko, sakatu "ADOS" edo Konfiguratu/Ukatu horien erabilera "KONFIGURATU / UKATU" atalean.

Gaur, Kroketaren Nazioarteko Eguna da. Mercadonan aukera aparta eskaintzen dizugu.

Ospatu Mercadonarekin Kroketaren Nazioarteko Eguna

2019ko urtarrilaren 16a

Kroketa jaki goxoa da, mundu guztiari gustatzen zaiona. Horregatik, ez da harritzekoa hark ere Nazioarteko Eguna izatea: urtarrilaren 16an. Beraz, gaur, Kroketaren Nazioarteko Eguna ospatzen da mundu osoan.

Mokadu goxo eta aldaera asko dituena; gure gastronomiako pintxo ezagunenetakoa da, baina berdin-berdin har daiteke mokadutxo gisa eta edozein bazkari edo afariren osagarri gisa.

Kroketak egiteko hainbat errezeta daude; era askotako osagaiekin egin daitezke, eta zapore askotakoak prestatu: urdaiazpikoa, oilaskoa, espinakak, perretxikoak... Animatzen zara egun hau gurekin ospatzera?

Gozatu Mercadonako kroketen aukera gozoa

Kroketa-aukera handi bat eskaintzen dizugu, gehien gustatzen zaizkizunak hauta ditzazun Kroketaren Nazioarteko Egun honetan.

  • Urdaiazpiko-kroketak: otordu arteko mokadutxoetarako edo bazkari edo afarien parte gisa, beren testura krematsuari eta mokadu bakoitza zaporez betetzen duten urdaiazpiko-zatitxoei esker, beti lortzen dute arrakasta.
  • Urdaiazpiko-kroketa miniak: urdaiazpiko-kroketaren bertsio txikia, oso ezaguna etxeko txikienen artean edo urdaiazpiko-zapore atsegina mokadu bakar batean kontzentratzea nahiago dutenen artean.
  • Urdaiazpiko iberikoaren kroketak: urdaiazpiko iberikoaren zapore berezi eta biziak eta trinkotasun goxoak nabarmentzen ditu. Horregatik dute hain harrera ona senitarteko edo lagunekin egiten ditugun bilkuretan.

Hacendado Día de la croqueta jamón

  • Oilasko-kroketak: prestatzeko modu klasiko eta gozagarria, modaz kanpo sekula geratzen ez dena. Zapore leuna eta testura atsegina dutenez, ohikoak dira pintxoetan, bazkarietan eta afarietan.
  • Eltzekari-kroketak: mahai guztietan ongi etorria den beste barietate zaporetsu bat, gure jakirik ezagunenetako baten zapore bereizgarria duena.

Hacendado Día de la croqueta pollo cocido

  • Perretxiko-kroketak: txundituta utziko zaitu kroketa aparta hauen zaporeak; % 100 landare-jatorrikoak dira, perretxiko-zatitxo atseginak dituzte eta arrautza-irinetan pasatutakoaren testura kurruskari gozagarria dute.

Hacendado Día de la croqueta setas

  • Espinaka-kroketak: % 100 landare-jatorrikoak. Espinaka-zapore leunak oso gozagarri egoten ditu.XXX Testura krematsua du, eta pinazi-zatiak ditu. Gozatu, halaber, arrautza-irinetan pasatutakoaren testura kurruskaria.

Espinacas hacendado Día de la croqueta

Gustukoen duzun kroketa zein den erabaki baduzu, ospatu haren Nazioarteko Eguna Mercadonarekin.

Beste gomendio batzuk

Kroketa-pintxo batzuk janez garagardo on bat edatea esperientzia bikaina izan daiteke. Aukeratu gogokoen duzun garagardoa, eta gozatu.