Urratsez urrats erakutsiko dizugu karramarro-pokea nola prestatu; erraz-erraza da.

Karramarro-pokea prestatzeko errezeta

2019ko uztailaren 31

Karramarro-poke goxo-goxoa prestatzen ikasi nahi duzu? Plater arin eta freskagarri hau erraz-erraz prestatzen da, eta arrakasta handia izaten ari da hainbat herrialdetan.

Ikusi bideoan, pausoz pauso, karramarro-pokea prestatzeko gure errezeta

2 lagunentzako osagaiak:

  • 65 g txatka (karramarro-haragia)
  • 200 g ganba egosi zuritu
  • 1 tipula fresko
  • 125 g kinoa zuri eta gorri
  • ½ ahuakate
  • ½ mango
  • 10 cherry tomate
  • Oliba-olioa

Gozatzeko:

  • 2 jalapeño
  • Chia-haziak
  • 6 koilarakada soja-saltsa
  • ½ pomelo
  • Tipula frijitua
  • Martorria

Pausoz pauso:

Errezeta goxo hau prestatzen ikasi nahi baduzu, jarraitu pausoz pauso prestaketaren xehetasun guztiei.

1. Jarri olioa zartagin batean, eta sueztitu ganbak.

Paso 1 Imagen Receta Poke Cangrejo

2. Moztu ahuakatea juliana eran.

Paso 2 Imagen Receta Poke Cangrejo

3. Moztu mangoa laukitxotan.

Paso 3 Imagen Receta Poke Cangrejo

4. Moztu tipula freskoa juliana eran.

Paso 4 Imagen Receta Poke Cangrejo

5. Moztu tomateak erditik.

Paso 5 Imagen Receta Poke Cangrejo

6. Plater batean, gehitu mangoa, tipula, ahuakatea, ganbak, tomateak, kinoa eta karramarroa.

Paso 6 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 7 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 8 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 9 Imagen Receta Poke Cangrejo

​7. Zatitu jalapeñoak eta martorria.

Paso 10 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 11 Imagen Receta Poke Cangrejo

8. Zukutu pomeloa zatitutako jalapeñoen eta martorrien gainean.

Paso 12 Imagen Receta Poke Cangrejo

9. Gaineratu soja-saltsa.

Paso 13 Imagen Receta Poke Cangrejo

10. Gozatu saltsarekin, txiarekin eta tipula frijituarekin.

Paso 14 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 15 Imagen Receta Poke Cangrejo

Beste gomendio batzuk

Arrainarekin presta ditzakezun beste plater arin eta fresko batzuen bila zabiltza? Zer iruditzen zaizu Izokin-tatakia prestatzeko errezeta?

Zure bazkari eta afarietarako ideia gehiago gure Errezetak atalean.