Online Denda
Ahora más sencillo y rápido
Ahora más sencillo y rápido
Errezeta zaporetsu eta erraz bat prestatzen ikasi nahi? Proposatuko dizkizugun pausoei jarraitu, eta ikusiko duzu nolako Untxi-gisatu zaporetsua aterako zaizun.
Denetarik duen plater honen osagai nagusia untxi-haragia da. Haragi osasuntsua eta zapore bizikoa da. Tipula, azenarioa, patatak, lekak eta ilarrak jarriko dizkiogu lagungarri. Ikusiko duzu zer gisatu goxoa!
[...
Inoiz probatu duzu soja testurizatua? Proteina-iturri garrantzitsua da, eta merezi du probatzea, oraindik probatu ez baduzu.
Haragi xehatuaren ordezko gisa erabili ohi da, eta, beraz, hainbat plater egiteko balio du: fajitak, takoak, burritoak, pasta boloniar saltsarekin, lasagna, kaneloiak, enpanadak eta berenjena beteak egin ditzakezu, besteak beste, bai eta hanburgesak eta bolak ere.
[Asset Included(Id:1472664688625;Type:Media)...
Probatu dituzu dilista gorrizko Fusilliak? Lekaleak jateko bestelako modu bat izateaz gain, zuntz eta proteina ugariko produktua da (ohiko pasta bat baino gehiago), eta glutenik gabea.
Barazki batekin konbinatzen badugu, hala nola espinakekin, kaloria gutxiko eta bitamina eta zuntz ugariko plater oso-oso bat izango dugu.
Ezin hobea kirola gogoko dutenentzat, edo, besterik gabe, elikadura zaintzen dutenentzat. Haietako bat bazara, ...
San Valentin eguna dela-eta errezeta bat probatu nahi duzu baina oraindik ez dakizu zein? Pertsona berezi horrentzako moduko gauza gustagarriak ditugu. Perretxiko-rissottoarekin seguru asmatuko duzula. Eman sorpresa bat, eta prestatu zeuk mahaia, edo gozatu biok elkarrekin kozinatzen!
Segi pausoz pauso gure errezetari emaitza ezin goxoagoa lortzeko. Eta gozatu ospakizunaz!
Zure burua zaindu nahi duzu urteko sasoi honetan? Garrantzitsua da Gabonetako oporren ostean, gehitxo jan eta edan ohi baitugu jaietan. Errutinara itzuli gara pixkanaka, eta ohitura onak berreskuratu ditugu.
Zure elikadura zaintzen laguntzeko, bi produktu berri aurkezten dizkizugu, proteinatan aberatsak eta koipe gutxikoak: Oilaskoa eta Legatza berezko eran. Modu askotan presta daitezke, errezeta erraz eta gozoak egiteko aukera...
Asteko menurako proposamen honekin denbora aurreztuko duzu, eta hobeto antolatuko dituzu sukaldeko lanak. Gainera, zure elikadura hobeto zainduko duzu, janari prestatua saihestuko duzulako, eta energia ere aurreztuko duzu.
Asteko menu bat iradokiko dizugu, gure ustez erosoa delako eta dirua aurrezten eta denbora hobeto aprobetxatzen lagunduko dizu...
Gabonak igaro eta errutinara itzuli garenez, komeni da zaintzea eta ohitura osasungarriak hartzea. Gari-talotxo % 100 osokoak aukera ona dira horretarako. Gainera, oso goxoak dira, eta prestatzen errazak.
Ezin hobeak dira familiako bazkari eta afarietarako. Biribilkatuta edo tolestuta eta nahieran beteta (osagai gozoz edo gaziz) jan ditzakezu, edo mikrouhin-labean edo zartaginean berotuta. Pizza finaren oinarri gisa ere erabil d...
Arto-krispetak gustatzen zaizkizu? Aperitibo ezagunenetako bat da, eta hainbat barietate onartzen ditu, denak goxo-goxoak. Mercadonan, mikrouhin-laberako arto-krispeta gaziak, gozoak nahiz gurinezkoak aurki ditzakezu. Zein dituzu gustukoenak?
Gutxi dira hain plazer goxo eta dibertigarria ematen duten jakiak, arratsalde-pasa, film bat ikusten, okasio berezi bat dela-eta edo beste edozein jarduera aitzakia hartuta.
Beti lotu izan di...
Neguan, elikadura-ohitura osasungarriak izatea komeni da. Koilararekin jateko plater beroak gomendagarriak eta indargarriak dira urte-sasoi honetan, batez ere barazkiz eta lekalez eginak baldin badira.
Krema osasungarrien hiru errezeta proposatzen dizkizugu, neguan zure bazkariak eta afariak zaindu ditzazun. Oso erraz prestatzen dira!
Lehen plater oso osatua da,...
Gabonetan etxean prestatuko duzu janaria? Gure liburuxkan, etxekoei onena emateko errezetarik onenak aurkituko dituzu. Hemen deskarga dezakezu:
[Asset Included(Id:1472668458467;Type:Media)]
Plater-sorta zaindua, honako hauek barne hartzen dituena:
Itsaskiaren egoste-denbora da jaki-mota hori prestatzeko garaian gehien kezkatzen duten gaietako bat.
Kontuan izan behar da itsaski guztiek ez dutela egoste-denbora bera behar, ez eta tratamendu bera ere.
Bai Gabonetan, bai ia urte osoan, ohikoa da gure etxeetan itsaskiak kontsumitzea, eta beti eman nahi izaten da itxura ona. Beraz, ondo dago eskura izatea itsaskiak behar bezala prestatzeko xehetasunak ematen dituen gida.
Taula...
Masailak Porto erara etxean egitea zailegia delakoan? Ezta hurrik eman ere. Pausoz pausoko gure errezetarekin, oso erraza da plater gozo hori prestatzea. Apuntatu ondo osagaiak eta ekin lanari, ziur samur eta zaporetsu geldituko zaizula, saltsa zoragarriarekin. Zur eta lur utzi senide eta lagunak!
[Asset Included(Id:1472668304683;Type:Media)]
Webgune honek cookieak baliatzen ditu, propioak eta hirugarrenenak, nabigazioa segurua izateko, webgunera egindako bisiten analisi estatistikoa egiteko eta webgunea nola erabiltzen den jakiteko. Informazio gehiago behar izanez gero, ikusi gure Cookieen Politika. Cookieak erabiltzea onartzeko, sakatu "Ados"; ez onartzeko, sakatu "Ukatu"; edo pertsonalizatzeko, sakatu "Konfiguratu".
Cookieen konfigurazioa
Cookie hauen bidez, erabiltzaileak webgune, plataforma edo aplikazioetan nabiga dezake, eta haietako aukerak eta zerbitzuak baliatu; esaterako, datu-zirkulazioa eta -komunikazioa kontrola ditzake.
Webgunearen erabiltzaile-kopurua zenbatzen dute, neurketak eta analisi estatistikoak egiteko.