Helados tarrina

Koilararekin jateko izozkiak, tradizionalak eta oso erosoak

2023ko abuztuaren 10a

Zapore fresko eta atseginenak hartzeko modu tradizional bat dira koilararekin jateko izozkiak. Erosoak izatearen abantaila dute, zure erritmoan jan baititzakezu. Jango duzuna hartu eta gainerakoa izozkailuan sar dezakezu berriro, hurrengo batean “jarraituko baitu” zoragarriak.

Terrinak, edalontziak, tartak eta xerrak dira partekatzeko izozki egokienak. Izozki-esperientzia paregabe eta zailtasunik gabe bat bizi nahi duzu? Hartu koilara eta dastatu gure proposamen ugariak.

Terrinak

Helados de cuchara, tradicionales y muy cómodos.

Askotariko terrinak ditugu, zapore klasikokoak eta originalagokoak. Ea zein den zure gogokoena.

  • Txokolatea. Txokolate-kremazko izozkia, txokolate-zaporeko zatitxoekin. Zapore bizi eta fina.
  • Stracciatella. Izozkiaren testura krematsua eta txokolate-txirbil kurruskari gozoak konbinatzen dira zapore ezagun honen koilarakada bakoitzean.
  • Esne merengatua. Hau ere aukera tradizional, gozo, krematsu eta oso delikatua. Kanelaren eta limoi-azalaren ukituarekin.
  • Txokolatezko arrautza. Txokolate zuriaren eta kakao- eta hur-kremaren zaporeko izozkia. Txokolatezko arrautza klasikoak gogorarazten dizkigun konbinazioa.
  • Limoia. Klasikoetan klasikoena. Zitriko-zapore bereizgarriari esker, freskotasuna eta atsegina lortuko dituzu mokadu bakoitzean.
  • 3 zapore. Zapore tradizionalen konbinazio irabazlea: marrubia, banilla eta txokolatea. Ez du huts egiten.

Helados de cuchara, tradicionales y muy cómodos.

  • Polvito. Galleta, merenge eta esne-gozoki zaporekoa. Kanarietan bakarrik.
  • Banilla praline pekan-intxaurrekin. Konbinazio ausarta, banillaren fintasuna eta pekan-intxaur kurruskariak konbinatzen dituena. Gourmetentzako izozki-esperientzia!
  • Capuccinoa. Kafezko izozkia, eta esne-gain zaporea, kafe-jarabearekin eta kafe-ukituko txokolate-aleekin. Kafezaleen gogokoena, zapore bizi eta aromatikoa baitu.
  • Banilla. Klasiko atenporala, leun eta krematsua. Banillaren zapore leun bereizgarria uzten dizu ahoan.

Edalontziak

Helados de cuchara, tradicionales y muy cómodos.

Edalontziek ere arrakasta handia dute. Zure koilararekin jateko moduko izozki- eta plazer-geruzak. Partekatzeko edo bakarrik jateko perfektuak. Aukeratu gustukoena.

  • Txokolatea. Txokolatezko izozki begetala, esne gabeko txokolatearen zatiak dituena. Huts egiten ez duen zapore klasiko, bizi eta krematsua. Behin eta berriro dastatzeko modukoa.
  • Txokolatea cookieekin. Txokolate-kremazko izozkia txokolatezko jarabearekin eta galletekin. Txokolatea galleta kurruskariekin konbinatzea gustatzen bazaizu, hau da zure izozkia. Esperientzia zoragarria!
  • Nutti Cream. Hur-zaporeko izozkia, kakao- eta hur-kremazko betegarriarekin. Benetako gutizia hurren zaleentzat.
  • Karamelu-izozkia karamelu gaziaren saltsarekin eta karamelu-zatiekin. Aukera tentagarria karameluzaleentzat, testura- eta zapore-konbinazio atseginekoa.
  • +Proteina, platanoa eta brownie-puskak. Platanoaren gozotasuna eta testura krematsua, browniearen indarrarekin. Proteinatan aberatsa, izozki eder bat jateaz bat elikadura zaindu nahi dutenentzat.

Helados de cuchara, tradicionales y muy cómodos.

  • Turroia. Turroiaren zapore klasikoak ere badu bere tokia gure edalontzi-izozkien produktu-aukeran. Tradizionala eta gozo-gozoa; kalitate goreneko turroi-puskez gozatuko duzu.
  • Esne-gain harrotua. Gauza sinpleak maite dituztenen izozkia. Klasikoa eta modernoa aldi berean. Otsailetik ekainera.
  • Banilla makadamia-intxaurrekin. Konbinazio dotoreena eta oso ospetsua. Modaz pasatzen ez den aukera paregabea.
  • Menda-txoko. Menda-zaporeko kremazko izozkia, txokolate-zaporeko zatitxoekin. Nahasketa pizgarria, txokolatearen zaporea ukitu freskagarriarekin dastatu nahi dutenentzat perfektua.
  • Cheese cakea. Gazta-tarta gozo baten esperientzia izozki harrigarri batean. Benetako zapore-festa!

Tartak

Helados de cuchara, tradicionales y muy cómodos.

Tarta izoztuek harmonia paregabea eskaintzen dute, testurak eta zapore tradizionalak konbinatuta. Izozkien eta pastelen arteko erdibidean daude, eta perfektuak dira ospakizunetarako eta gozo-gogoa dugunerako.

  • Esne-gaina eta txokolatea. Zapore-aliantza klasikoa. Lehenengo mokaduan seduzituko zaitu, eta errepikatzeko gogoa utziko dizu. Harrituta utziko zaitu haren testura krematsuak.
  • Limoia. Testura leuneko tarta, zapore gozoa eta limoiaren ukitu azidoa bateratzen dituena. Oso freskagarria.

Xerrak

Helados de cuchara, tradicionales y muy cómodos.

Barra hauek xerratan zerbitzatzen dira, bi galleta kurruskariren artean edo bere horretan platerean zerbitzatuta. Sandwich izoztu gozo eta tradizionalak sortuko dituzu. Galletaren testura kurruskariak eta nahastearen testura krematsuak sortzen duten oreka ia perfektua da. Bikainak dira familiarekin eta lagunekin partekatzeko.

  • Hiru zapore. Banilla, txokolatea eta esne-gaina, zale asko dituen zapore-nahaste klasikoa, beti gehiagoren gogotan uzten gaituena.
  • Turroia. Turroiaren tradizioa eta aurkezpen erakargarria bateratzen ditu. Zure ahoan urtzen den testura leun eta krematsua.

Fruta

Helados de cuchara, tradicionales y muy cómodos.

Fruta exotikoen izozkiak oso freskoak eta naturaltasun handikoak dira.

  • Kokoak. Koko-izozkiz betetako 2 koko-erdi, koko arraspatuz apainduak. Freskagarriak eta gozo-gozoak, eguneko edozein unetan haien zapore tropikalaz gozatzeko.

Beste gomendio batzuk

Oraindik ez baduzu gure fruta izoztua dastatu, anima zaitez, abantailak ugariak baitira. Hiru errezeta iradokiko dizkizugu.

Edari freskagarri onenak ditugu: hortxatak, kafe hotzak, kanela- eta limoi-edaria.

Ospatu egun berezienak Mercadonako tartekin. Zapore eta konbinazio ugari eskaintzen dizkizugu.