Beroari aurre egiteko, hartu baso bat txufa-hortxata freskagarri

Hortxata eta txufa-edari azukre gehigarririk gabea

2020ko maiatzaren 15a

Edari freskagarri bat hartuko zenuke? Beroa nabaritzen hasten denean, aukera bikaina da baso bat txufa-hortxata fresko eta goxo.

Hortxata da txufa kontsumitzeko modurik ezagun eta gozoena. Aspalditik, edari hau Valentziako gastronomiako enblema da. Mercadonan, hortxatak eta txufa-edariak ditugu, basokada hotz bat har dezazun.

1.600.000 kg txufa lehor inguru erosteko asmoa du Mercadonak, J. García Carrión Totaler Hornitzaileari (Castellón prestatzen eta ontziratzen du, Segorbeko inslatazioetan).

Texto 1 Imagen Horchata

Txufa-hortxata

Badakizu zer onura dituen? Hacendado txufa-hortxatak Valentziako hortxata onenaren ezaugarri guztiak ditu, oso goxoa da eta oso freskagarria.

Batez ere txufa, ura eta azukrea ditu, eta:

  • Txufa-portzentaje handia (% 14)
  • Ez du esnerik, ez laktosarik, ezta glutenik ere
  • Oso hotza kontsumitzea gomendatzen da

Txufa-edaria

Txufaz gozatu nahi baduzu, baina kaloria gutxi behar badituzu, badugu konponbidea: Hacendado txufa-edari azukre gehigarririk gabea

Edari honek elikagai goxo horren abantaila guztiak ditu, eta ezaugarri hauek:

  • Txufa-portzentaje handia (% 14)
  • Ez du azukre gehigarririk
  • Ez du esnerik, ez laktosarik, ezta glutenik ere
  • Oso hotza kontsumitzea gomendatzen da

Beste gomendio batzuk

Nahi al duzu bizkotxo bat prestatu limoi-kremaz betea eta glutenik gabea? Ikusi gure errezeta goxoa.