Gure entsaladilla-familian egindako azken kalitate-hobekuntzen berri ematen dizugu

Gure entsaladillen kalitatea hobetu dugu

2020ko abuztuaren 07a

Entsaladillak benetako plazer gastronomikoak dira, eta hori nabari da gure linealean, produktu-familia horrek oso harrera ona baitu.

Ohiko entsaladilla errusiarretik hasi eta sofistikatuagoetara arte (hala nola karramarro-entsaladilla eta entsaladilla amerikarra), plater horiek ezin egokiagoak dira uda-garairako.

Ez da harritzekoa hain ezagunak izatea; izan ere, zapore aparta izateaz gain, edozein tokitan jan ditzakezu (etxean, bulegoan, hondartzan, txangoan...), fresko kontsumitu ohi dira, eta aproposak dira familiakoekin eta lagunekin partekatzeko.

Hobekuntza orokorrak gure entsaladillen familian

Horretaz guztiaz jabeturik, hobekuntza handiak egin ditugu gure entsaladilla-familiaren kalitatean, eta bezeroek badakite haiek estimatzen eta eskertzen. Oro har:

Orain, Etxekoaren antzekoagoak dira.

  • Lehengaiak eta elaborazio-prozesuak hobetu ditugu.

Nola hobetu ditugu gure entsaladillak?

Hona hemen gure entsaladilla bakoitza zertan hobetu dugun:

Entsalada errusiarra

Texto 1 Imagen Ensaladillas

  • Orain, etxeko entsaladillaren zapore antzekoagoa du.
  • Azidotasuna kendu diogu.
  • Osagaiak hobetu ditugu, eta, orain, barazki freskoekin egiten dugu.

Entsaladilla amerikarra

Texto 2 Imagen Ensaladillas

  • Orain, saltsa ez da hain likidoa.

Karramarro-entsaladilla

Texto 3 Imagen Ensaladillas

  • Zatiak handitu ditugu, eta entsaladilla homogeneizatu.
  • Azidotasuna kendu diogu.

Patatak alioliarekin

Texto 4 Imagen Ensaladillas

  • Orain, zapore tradizionalagoa dute.
  • Baratxuri-zaporea areagotu dugu.
  • Orain, patatak testura naturalagoa eta krematsuagoa du.

Gure entsaladilla-familiako hobekuntza horiez guztiez goza dezakezu dagoeneko. Ez itxaron gehiago probatzeko!

Beste gomendio batzuk

Freska zaitez Wild Panther cider-ekin. Lau zapore dituzu aukeran!