Futbolik onena etxetik ikusteko aperitiboak eta edariak.

Dena prest Final Handirako? Ez ahaztu mokadutxoa…

2023ko ekainaren 07a

Futboleko hitzordu handia hastear dago. Familiarekin edo lagunekin joango al zara partida ikustera? Ez zalantzarik izan eta lagundu janaririk onenekin.

Aperitibo eta edarien ideia batzuk proposatzen dizkizugu, jokaldirik onenak ospatzeko. Zoragarriak eta prestatzeko eta kontsumitzeko oso errazak, mokadutxo on bati dagokion bezala. Barietate handia dugu. Dena lehen mailakoa!

Gozatu futbolik onenaz etxean aperitibo eta edarien talde bikain honekin

Aperitivos y bebidas de Mercadona para ver la Gran Final

  • Tinto de verano: Espainian sortutako edari freskagarria da, ardo beltzez, limoi-freskagarriz, izotzez eta limoi-xerraz osatua. Fruta-gustuko zapore leuna du, egun beroetan hartzeko aproposa. % 0 alkohol eta % 0 azukre aukera aurkezten dizugu.
  • Atun-enpanada: Atunez, tipulaz, tomatez eta beste osagai batzuez betetako ogi-masa da. Labean prestatzen da eta berotan nahiz hotzetan jan daiteke. Aukera aproposa da piknik batera eramateko edo mokadutxo gisa noiznahi jateko.
  • Patata frijitu izurtuak: Uhin formako eta testura kurruskariko patata frijituak dira. Bakarrik edo beste plater batzuen osagarri gisa jan daitezke, esaterako hanburgesekin edo sandwichekin.
  • Natxoak: Arto-tortillazko triangelutxo frijitu, kurruskari eta gaziak dira. Mexikon dute jatorria eta aperitibo gisa zerbitzatzen dira, gazta-saltsaz edo guakamolez lagunduta.
  • Guakamolea: Mexikoko sukaldaritzako ohiko saltsa da, eta ahuakatea, tipula, jalapeñoa eta martorria ditu osagaiak. Testura leuna eta krematsua du eta aproposa da, besteak beste, natxo, tako eta quesadillekin batera jateko.
  • Arto frijitu kurruskaria: Arto frijituaren zati txikiak dira, testura kurruskaria eta zapore gazia dutenak. Edozein edariri laguntzeko edo eguneko edozein unetan jateko mokadu aproposa dira.

Comidas preparadas de Mercadona para ver la Gran Final

  • Gari-tortillak: Gari-irinarekin egindako tortilla mehe eta leunak dira. Ezin hobeak dira, besteak beste, haragia, oilaskoa, barazkiak eta antzeko osagaiak biltzeko eta wrap gozoak prestatzeko.
  • Hirugiharra zerrendatan: Zerri-haragi ketua eta gazia da, zerrenda mehetan moztua. Hainbat jakiren osagai gisa erabili ohi da, esaterako, hanburgesa, entsalada eta gosarien osagai gisa. Konbina ezazu gure gari-tortillekin, gazta gehituta. Kontsultatu produktu horrekin egin ditzakezun beste errezeta batzuk.
  • Gazta zahar txigortua: intentsitate handiko fruta-zaporea du, eta kolore horixka, tonu okre laranjatuduna. Toffea gogorarazten duen aroma torrefaktua du. 3 esne-mota (behia, ardia eta ahuntza) nahasita dituen gazta da, 5. intentsitate-mailakoa. Gutxienez 300 egunez ondua. Ez da egokia esneari eta esnekiei alergia dietenentzat, laktosa barne. Aproposa da mokadutxoetarako edo zapore biziko jakien osagai gisa. Gazta honek konbentzitu ez bazaitu, hemen askoz gehiago dituzu probatzeko.
  • Prosciutto pizza: Osagai nagusia urdaiazpiko egosia duen pizza da. Tomate-saltsa eta mozzarella gazta ere baditu beste osagai batzuen artean. Lagun artean hartzeko aukera segurua.
  • Gazta-pizza: Besteak beste, mozzarella, cheddar eta parmesano gaztak eta tomate-saltsa ditu pizza honek. Unean bertan eska dezakezu, edo kontsumitzeko prest. Zeren zain zaude Jateko Prest ezagutzeko eta probatzeko?
  • Patata- eta tipula-tortilla: Espainiako gastronomiako plater tipikoa da, arrautza, patata eta tipulaz osatua, oliba-olio ukituarekin. Su motelean prestatzen da, tortilla sendo eta harroa egin arte. Aproposa da plater nagusi gisa edo aperitibo gisa.
  • Patata- eta kuiatxo-tortilla: Espainiako gastronomiako plater tipikoa da, arrautza, patata eta kuiatxoz osatua. Su motelean prestatzen da, tortilla sendo eta harroa egin arte, eta beroa edo hotza jaten da. Aproposa da plater nagusi gisa edo aperitibo gisa. Hainbat modutan dago eskuragarri: Tortilla osoa, Tortilla erdia edo Tortilla-pintxoa gure Jateko Prest atalean.
  • Angus-hanburgesak: Angus arrazako behi-haragiarekin egindako hanburgesa da; zapore bizikoa eta zukutsua izateagatik da ezaguna. Aproposa da plater nagusi gisa edo beste osagarri batekin lagunduta jateko. Eskuragarri Jateko Prest atala duten dendetan.
  • Maionesa: Gure saltsetako erregina da. Orain zapore biziagoa eta testura trinkoagoa du, eta, gainera, azukre gutxiago eta aroma naturalak.

Helados y yogures de Mercadona para ver la Gran Final

  • Askotariko izozki txikiak: Izozki txikiak dira, zapore eta forma desberdinetakoak. Paketeetan nahasian etortzen dira.
  • Marrubi zaporeko jogurt grekoa behi- edo ahuntz-esnearekin egiten den jogurt-mota bat da. Esnea hartzitzen duen eta jogurt bihurtzen duen bakterio bat eransten zaio. Jogurt honi marrubi zapore-emailea gehitzen zaio, haren zapore gozo eta fruta-gustuko ezaguna emateko. Jogurt grekoa ezaguna da bere testura lodi eta krematsuagatik; horregatik, aproposa da postre gisa edo gosari edo askari osasungarri baten zati gisa jateko.
  • Txokolate-sandwicha: txokolate- eta hur-kremaz egindako izozkia. Barruko saltsa eta estaldura krematsua kakao-kremazkoak dira, eta María Dorada gisako galleta darama.

Beste gomendio batzuk

Aproposak dira hummusarekin, guakamolearekin, entsaladillekin eta abarrekin jateko: Glutenik gabeko ogi-makilatxoak.

Ezagutu aperitiboen gure ideiak lagunarteko piknik perfektu batean partekatzeko.