Badatoz berriz Gabonak, beren postre tradizionalekin. Aukera zabala eskaintzen dizugu, bazkari eta afarien une gorena benetan berezia izan dadin, beti zure eta zure gonbidatuen nahierakoa.
Gabonetako zer postre aurkitu ditzakegu Mercadonan?
Gabonetako enborra
Osaera:
- Barrualdea: banillazko bizkotxo guri biribildua, trufazko betegarriarekin.
- Gainetik estalki beltz marraduna darama, zuhaitz-enborraren itxurakoa, eta Gabonetako zereal kurruskariekin egindako bolatxo gorriak, azukre-maluta zuriak eta azukrezko arbolatxo berdeak ere baditu. Gainera, txokolatezko makila zuri-gorri bat ere badu, Gabonetan ohikoa dena eta haurrei asko gustatuko zaiena.
Kontsumitu aurretik, honela desizoztu behar da, gutxi gorabehera:
- 4 ordu hozkailuan
- 2 ordu eta 30 minutu giro-tenperaturan
- Desizoztu ondoren, ez izoztu berriro.
Txokolate eta Karameluzko postrea
Testura desberdineko hiru geruzako postrea: karameluzko eta txokolatezko geruza bana eta galletazko oinarria.
Hiru Txokolateko postrea
Testura desberdineko hiru geruzako postrea, txokolate-zapore bizikoa.
Txokolatezko Coulant-a
Txokolatezko bizkotxo guria, txokolate likidoz betea.
Kontsumitzeko modua: atera plastikozko poltsatik, kendu papera eta sartu mikrouhin-labean 20 segundoz potentzia maximoan. Izozkiarekin zerbitza daiteke.
Zure postreei laguntzeko krema batzuk
Postre gozoen lagungarri on baten bila bazabiltza, gure kremak ezin egokiagoak dira. Hemen dituzu hiru aukera goxo, gozozaleenek goza dezaten unerik berezienetan.
Crema de Turrón
- Likore-krema gozo eta suabea.
- Zerbitzatu oso hotz edo izotzarekin.
- Ez konbinatu edari zitrikoekin edo produktu azidoekin.
Marrubi-krema
- Fruta-gustuko likore-krema suabea.
- Zerbitzatu oso hotz edo izotzarekin.
- Ez nahastu beste edari batzuekin.
Irish Cream
- Irlandar whiskiz eta esne-kremaz egindako likorea.
- Zapore oso nabarmena.
- Zerbitzatu oso hotz edo izotzarekin.
Beste gomendio batzuk
Ezin dira falta izan gure turroi eta bonboiak ere, Gabonetako gozoki tentagarriak.
Animatzen zara gourmet-koktel batzuk prestatzera? Ikasi proposatzen dizkizugun errezetetako bat prestatzen, eta zur eta lur utziko dituzu gonbidatuak.