Webgune honek cookieak baliatzen ditu, propioak eta hirugarrenenak, nabigazioa segurua izateko, webgunera egindako bisiten analisi estatistikoa egiteko eta zure portaera ezagutzeko. Informazio gehiago behar izanez gero, ikusi gure COOKIEEN POLITIKA. Cookieak erabiltzea onartzeko, sakatu "ADOS" edo Konfiguratu/Ukatu horien erabilera "KONFIGURATU / UKATU" atalean.
Ezaugarri hauek ditu Mercadonaren harategi berriak: freskotasuna, aukera eta zerbitzurik onena
2018ko ekainaren 07a
Mercadonak Iberiar penintsulako eta Balearretako bere denda guztietan harategiaren atal berri bat eskaintzen du kalitate, freskotasun eta aukera handiagoko produktuekin.
Gainera, Mercadonaren harategiak akabera-gune bat du bezeroek haragia nola ebakitzea nahi duten eska dezaten, kostu gehigarririk gabe.
Bideoa gaztelaniaz
Mercadonaren harategiaren atal berria dagoeneko Iberiar penintsulako eta Balear Uharteetako supermerkatu guztietan dago, eta kalitate, aukera eta freskotasun handiagoko produktuak eskaintzen ditu.
Akabera-gunearen zerbitzu berria gehitu du Mercadonak, haragia erretiluetan dagoen bezala ez, baizik eta beste modu batera ebakitzea nahi duten bezeroek Mercadonako harakinei eskatu ahal izateko. Hala, haragia haiek nahi duten bezala prestatuko zaie; adibidez, azpizuna medailoitan ebakita.
Gainera, orain, haragi-produktu aukera handiagoa eta produktu berriak eskaintzen dira, batez ere, lurralde bakoitzeko ohiturekin loturikoak. Adibidez, oilasko horia eskaintzen da Galiziako supermerkatuetan, Mantxako arkumea Gaztela-Mantxako dendetan, esneko arkumea Gaztela eta Leonen, Asturiasko txahalkia Asturiasen eta butifarrak Katalunian.
Mercadonako haragiaren kalitatea
Mercadonaren harategiko atal berriak produktu freskoagoak eta kalitate handiagokoak eskaintzen ditu, zenbait berrikuntza egin baititu; besteak beste, hornitzaileetatik dendarako prozesua laburtu egin du, freskotasun handiena lortzeko.
Horrela, gure produktuek denbora gehiago dute bezeroak etxean kontsumitu arte.
Gure haragi-produktuen hornitzaile guztiek Espainiako eta Europako araudiak eta Mercadonaren Animalien Ongizaterako Politika betetzen dituzte, eta horrek Mercadonako haragiaren kalitatea bermatzen laguntzen du.
Produktu nazionalen apustua Mercadonan
Abeltzaintzako sektore nazionalaren aldeko apustua egiten du Mercadonak. Zehazki, 5.200 abeltzainekin dihardu elkarlanean. Horren adierazgarri da haragi fresko hoztuetan hegazti, txerri eta arkume % 100 nazionala eskaintzen dugula. Txahalkiaren kasuan, elaborazio osoa Espainian egiten da. Bestetik, untxiari dagokionez, gure lehentasuna da ekoizpena tokikoa izatea, untxi-sektorearen kanpainari ematen diogun laguntzak adierazten duen bezala.
Gainera, Mercadonak bere kate jasangarriaren katea sendotzen jarraitzen du. Haren bidez, nekazaritza-, arrantza- eta abeltzaintza-sektoreen modernizazioa eta hazkunde partekatu eta jasangarria areagotu nahi dira.
Beste iradokizun batzuk
Plater gozo-gozoak presta ditzakezu haragi ezberdinak eta Mercadonako pasta italiarrak erabilita: espagetiak, penne, tortiglioni, fusilli eta cannelloni, % 100 gari-semolazkoak.
Haragien eta beste produktu batzuen bidez janarien zaporea biziagotzeko, Hacendado saldak erabil ditzakezu: oilasko-salda, barazki-salda, erregosi-salda, arrain-salda, eta itsaski-paellaren edo fideua egiteko salda.
Elkarretaratzeak, topaketak, bazkariak eta afariak egiteko garaia dira Gabonak; une ahaztezinak igarotzen ditugu senideekin eta lagunekin. Hori dela eta, haiek ahalik eta ondoen zaintzea komeni da, batez ere anfitrioiak bagara.
Badaezpada, jai hauetan bazkaltzen edo afaltzen gonbidatuak badituzu ere, Mercadonan errezeta-sorta zaindu bat prestatu dugu, maite dituzunak harrituta utz ditzazun.
Bonboiak, turroiak, trufak, mantekadoak, polboroiak... Gozo-aukera oparoa izaten dugun Gabonetan! Urtez urte betetzen dugu tradizioa.
Prestatu jaiak garaiz, eta aukeratu zure gozo gogokoenak Gabonetako otorduak iristean prest edukitzeko. Aukera zabala dugu zure gonbidatuei gehien gustatzen zaiena eskaintzeko.
Udazkenean sartu ahala, gero eta gehiago gustatzen zaizkigu koilaraz jateko plater beroak, tenperatura-jaitsiera arindu eta negurako prestatzen baikaituzte.
Minestrone zoparen errezeta aparta aurkezten dizugu, nagusi barazkiekin egina. Zopa tradizionala da, zapore eta testura-konbinazio ugarikoa, etxean bertan presta daitekeena. Oso erraza da.
Ikusi bideoan, pausoz pauso, minestrone zopa prestatzeko errezeta