Ezagutu Eguberri hauetarako eskaintzen dizugun plater-sorta zabala.

Ezagutu gure Eguberrietako platerak, zuretzat prestatuak

2020ko azaroaren 23a

Aurtengo Gabonetan, guk kozinatuko dugu, denbora libre gehiago izan dezazun eta Eguberrietako plater gozo-gozoak dasta ditzazun zure senideekin batera.

Noiz aurkitu ditzakezu plater horiek aldez aurretik eskatu beharrik gabe?

  • Abenduaren 4an eta 5ean
  • Abenduaren 23an eta 24an
  • Abenduaren 30ean eta 31n

Egun horietatik kanpo, gure dendetan aurretik eskatuta ere dasta ditzakezu plater gozo horiek. Kontsultatu enkarguen eta bilketen epeak.

Zer dendak dituzte Jateko Prest atalean Eguberrietako platerak?

Kontsultatu hemen zer dendatako Jateko prest atalean egiten dituzten Eguberrietako platerak enkarguz.

Eguberrietako zer plater eska ditzakezu Mercadonan?

Eguberrietako plater ugari ditugu eskura, Espainiako hornitzaileen osagaiekin prestatuak.

Esneko arkumearen besoa

Zapore leuna du. Azala urre-koloreko eta kurruskari gelditzen da, eta gatz, erromero, ezkai eta limoiarekin marinatua dago. Panadera patatak eta tipula txiki konfitatuak ditu laguntzeko.

Prestatzeko modua. Jarri labean erretilua (laberako egokia), grill funtziorik gabe, 25 minutuz, 200 graduan.

Texto 1 Imagen Compra directa

Txerri-solomo betea

Txerri solomoa, betegarri honekin: txerriki xehatua, aranak, orejoiak, pistatxoak, espeziak, baratxuria, perrexila eta hirugihar ketua. Panadera patatak eta tipula txiki konfitatuak ditu laguntzeko.

Prestatzeko modua. Moztu solomoa xerratan, eta jarri labean bere erretiluan bertan (laberako egokia da), 15 minutuz, 180 graduan, grill funtziorik gabe.

Texto 2 Imagen Compra directa

Oilategiko oilasko betea

Oilategiko oilasko hezurgabea, oilaskoki txikitua, txalotak, boilurra, foiea, aranak, espeziak, brandya eta urdai freskoa. Okela eta betegarria zukutsu gelditzen dira. Panadera patatak eta tipula txiki konfitatuak ditu laguntzeko.

Prestatzeko modua. Moztu oilaskoa xerratan, eta jarri labean erretiluan bertan (laberako egokia da), 15 minutuz, 180 graduan, grill funtziorik gabe.

Texto 3 Imagen Compra directa

Masailak ardo beltzaren saltsan

Txahal-masailak ardo beltzaren saltsan gisatuak. Oso haragi samurra eta eztitsua da. Panadera patatak eta tipula txiki konfitatuak ditu laguntzeko.

Prestatzeko modua. Sartu erretilua mikrouhin-labean, eta berotu 5 minutuz potentzia maximoan.

Texto 4 Imagen Compra directa

Txerrikume-erdia

Zapore leuna, esne-txerrikumea baita. Azala urre-koloreko eta kurruskari gelditzen da, eta haragia samur eta zukutsu. Panadera patatak eta tipula txiki konfitatuak ditu laguntzeko.

Prestatzeko modua. Jarri labean paketeko erretilua (laberako egokia da), grill funtziorik gabe, 30 minutuz, 220 graduan.

Texto 5 Imagen Compra directa

Kanape-erretilua

8 tartaleta-zapore dira (guztira, 18 ale):

  • Gofrea pikillo, ganba eta atun papurtuaren moussearekin (2 ale)
  • Gofrea foie-ganatxearekin, sagar karamelutuarekin eta arrautza-hariekin (2 ale)
  • Tartaleta karratua krema-gaztarekin, izokin ketuarekin eta ezamihilu-ukitu batekin (4 ale)
  • Tartaleta karratua hummusarekin, oliba beltzen hautsarekin eta Verako piperrautsarekin (2 ale)
  • Tartaleta beltza sobrasadarekin, eztiarekin eta pinazi txigortuekin (2 ale)
  • Tartaleta beltza boilur-kremarekin eta zezina-txirbilekin (2 ale)
  • Tartaleta gurinarekin, salmorejo-moussearekin, arrautza egosiarekin eta urdaiazpiko iberikoarekin (2 ale)
  • Tartaleta gurinarekin, Stilton kremarekin eta mango-krispetekin (2 unitate).

Texto 6 Imagen Compra directa

Beste gomendio batzuk

Egun hauetan janaria prestatu nahi baduzu, ideia onak lor ditzakezu gure Errezetak ataletik.