Cookien erabilera

Gure berezko "cookie"-ak zein hirugarrenenak erabiltzen ditugu gunea egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu beren erabilera onartzen duzu.

Informazio gehiago eta cookie politika.

Garbantzuen eta ganboi-isatsen entsalada epela  prestatzen erakutsiko dizugu.

Errezeta: Garbantzuen eta ganboi- isatsen entsalada

2019ko irailaren 13a

Garbantzuen eta ganboi-isatsen entsalada epela prestatzen erakutsiko dizugu. Errezeta gozoa eta egiteko erraza da, eta zaporeen nahasketa interesgarria du.

Bereziki aproposa da udazkenerako.

Entsalada goxo honekin, harrituta utziko dituzu etxekoak eta lagunak. Urrats hauek egin besterik ez duzu:

Garbantzu- eta ganboi-entsalada prestatzeko, jarraitu bideoko urratsei

4 lagunentzako osagaiak:

  • 400 g garbantzu egosi
  • Kalabazin erdia
  • 100 g espinaka
  • 8 cherry tomate
  • 1 baratxuri-atal
  • 4 pepino
  • Olibak xerratan
  • 3 koilarakada pinazi
  • 250 g ganboi-isats
  • Modenako ozpina
  • Kuminoa

Pausoz pauso:

1. Txikitu kalabazina.

Cortar el calabacín.

2. Txikitu cherry tomateak, pepinoak eta baratxuria.

Cortar los tomates cherry.

Cortar los pepinillos.

Cortar el ajo.

3. Gorritu pinaziak.

Dorar los piñones.

4. Gorritu baratxuria.

Dorar el ajo.

5. Gehitu ganboi-isatsak baratxuriari.

Añadir al ajo las colas de gambón.

6. Platerean jarri espinakak, pinaziak, kalabazina, garbantzuak, cherry tomateak, pepinoak, olibak eta ganboi-isatsak.

Emplatar con las espinacas

Emplatar los piñones.

Emplatar el calabacín.

Emplatar los garbazos y los tomares cherry.

Emplatar los pepinillos.

Emplatar las aceitunas y las colas de bambón.

7. Ondu olioz, Modenako ozpinez eta kuminoz.

Aliñar con aceite

Aliñar con vinagre.

Aliñar con comino.

Ensalada tibia de garbanzos con gambón.

Beste gomendio batzuk

Plater gehiago prestatzen ikasi nahi baduzu zure bazkari eta afarietarako, sartu gure errezeta-atalera.