Edukia ez dago hizkuntza honetan irakurgai
Online Denda
Ahora más sencillo y rápido
Ahora más sencillo y rápido
Edukia ez dago hizkuntza honetan irakurgai
Gustatzen zaizu bakailaoa? Zaporetsua da eta erabilera asko ditu sukaldaritzan, eta gero eta gehiago kontsumitzen da urte sasoi honetan, batez ere Garizuman eta Aste Santuan. Presta daiteke labean, gisatuetan, plantxan... Denoi datozkigu burura bakailaoa ardatz duten plater tradizionalak; gure sukaldaritzako klasiko bat da.
Arrain zuria da, koipe gutxikoa eta mineral askokoa (kaltzioa, potasioa, fosforoa…), eta B taldeko bitam...
Ezagutzen duzu Jateko Prest atala? Gure dendetan dugun atal bat da, plater prestatuak saltzen dituena, egin berriak eta produktu freskoekin eginak. Gure bezeroek janaria prestatu ezin edo nahi ez dutenerako ezin egokiagoak, etxeko zaporeaz gozatzen jarraitu nahi izatera!
Edozein plater hartu, eta gure mikrouhin-labeetako batean berotu dezakezu. Bertako mahai-tresnak hartu, eta, gure zenbait de...
Nork ez du gazta maite? Zaila da hainbeste zapore eta testura desberdin duen beste elikagairik aurkitzea. Gure Gazta nazionalen aukera da adibiderik onena, edozein ahosabai asetzeko modukoa da eta.
Gure aukera zabalaz are gehiago goza dezazun, zenbait hobekuntza egin ditugu kalitateari eta zerbitzuari dagokienez, eta horien berri eman nahi dizugu.
Kalitate-hobekuntza horiek beste produktu batzuekin ere egin ditugunen tankerakoak d...
Webgune honek cookieak baliatzen ditu, propioak eta hirugarrenenak, nabigazioa segurua izateko, webgunera egindako bisiten analisi estatistikoa egiteko eta webgunea nola erabiltzen den jakiteko. Informazio gehiago behar izanez gero, ikusi gure Cookieen Politika. Cookieak erabiltzea onartzeko, sakatu "Ados"; ez onartzeko, sakatu "Ukatu"; edo pertsonalizatzeko, sakatu "Konfiguratu".
Cookieen konfigurazioa
Cookie hauen bidez, erabiltzaileak webgune, plataforma edo aplikazioetan nabiga dezake, eta haietako aukerak eta zerbitzuak baliatu; esaterako, datu-zirkulazioa eta -komunikazioa kontrola ditzake.
Webgunearen erabiltzaile-kopurua zenbatzen dute, neurketak eta analisi estatistikoak egiteko.