Crema de Mercadona Dragon's Blood

Regenera i nodreix la teva pell amb la Crema de Mercadona Dragon’s Blood

22 de febrer de 2017

Regenera i nodreix la teva pell amb la Crema de Mercadona Dragon’s Blood, que trobaràs a La Perfumeria de Mercadona, d'agradable textura antioxidant i regenerant. Aporta hidratació i elasticitat, deixant la pell més suau, amb un aspecte més homogeni i jove. A més, és una crema amb protector solar FPS 12.

Atenua les arrugues i, després del seu ús, la pell llueix més ferma i tersa. La Crema Dragon’s Blood de Mercadona ajuda a regenerar la pell, a més de tenir un efecte antioxidant proporcionat pels Extractes de Resina de l'Arbre Sang de Drac.

Què conté la Crema de Mercadona Dragon’s Blood

Extractes de Resina d'Arbre Sang de Drac que aporta propietats regeneradores sobre la pell.

Per a qui està indicada?

Per a tot tipus de pells que necessitin regenerar la pell, encara que recomanem el seu ús a partir dels 35 anys.

Manera d'aplicació

Aplicar al matí i a la nit sobre rostre, coll i escot realitzant un suau massatge fins a la total absorció, evitant el contorn dels ulls.

La Crema de Mercadona Dragon’s Blood aporta hidratació i elasticitat, deixant la pell més suau, amb un aspecte més homogeni i jove.

Altres Recomanacions

Abans d'aplicar-te la crema, has d'assegurar-te de netejar-la en profunditat. Per a això, pots aconseguir a Mercadona la nova línia de neteja facial de Deliplus, quatre productes per a tot tipus de pells que es convertiran en els teus imprescindibles en la teva rutina de bellesa.