Et presentem el nostre Programa de bellesa global anti-age, per a les pells que necessiten revitalitzar-se.

Programa de Bellesa Global Anti-Age

24 de gener de 2020

Busques un tractament antienvelliment? Prova el nostre Programa de Bellesa Global Anti-Age.

Aquest tractament de bellesa està formulat per a les pells que necessiten restablir l'equilibri natural i recuperar la vitalitat. Se’n recomana l’ús a partir de l'aparició dels primers senyals d'envelliment cutani.

Quins productes conté el Programa de Bellesa Global Anti-Age?

Aquest tractament de bellesa es compon del següent:

2 boosters ​

  • Dia: hidratant i antioxidant

Es compon d’extracte d’hamamelis, d’un complex vegetal hidratant i de vitamines B12, A i E. Contribueix a protegir la pell de l’exposició solar i de l’estrès oxidatiu, la hidrata, la nodreix i n’alenteix el procés d’envelliment.

  • Nit: renovador i reparador

Conté àcid hialurònic i col·lagen, que ajuden a incrementar la densitat de la dermis, ja que aporten el volum perdut i omplen les arrugues. També proporciona flexibilitat, suavitat i finor a la pell.

Crema anti-age (dia i nit)

  • Conté alga marina, proteïna hidrolitzada de soja i glucans. Aquests principis activen les sirtuïnes, que són les responsables de la joventut i de l’oxigenació cel·lular. Redueix el deteriorament de l’ADN, evita la degradació d’elastina i col·lagen, i té efecte refermant. A més, estimula els mecanismes de defensa de la pell.

Aplicació

Al matí:

  • Amb la pell neta, aplica 10 gotes del booster de dia al palmell de la mà i estén-lo sobre el rostre, el coll i l’escot, amb tocs suaus. Després, aplica la crema anti-age (dia i nit) a les mateixes zones, amb moviments ascendents, fins que s’absorbeixi totalment. En l’aplicació diürna, és recomanable utilitzar crema fotoprotectora posteriorment.
  • Cal evitar el contorn dels ulls.

A la nit:

  • Abans d’anar a dormir, amb la pell neta, aplica 10 gotes del booster de nit. Tempera el producte amb els palmells de les mans i estén-lo sobre el rostre, el coll i l’escot de manera homogènia, fent un massatge amb tocs suaus. Tot seguit, aplica la crema anti-age.
  • Cal evitar el contorn dels ulls.

Altres recomanacions

Et ve de gust canviar-te el look de les ungles i els llavis? Prova la nostra Col·lecció Velvet Nudes.