Prepara’t la pell de cara al bon temps i mantén-la més ferma amb el Kit Detox lipolític.

Prepara’t la pell per a l’estiu amb el Kit Detox lipolític

21 de abril de 2022

Et vols preparar la pell de cara al bon temps? Aviat arribarà el canvi d'armari, passaràs més hores a l'aire lliure, prendràs el sol... i necessites tenir la pell del cos en perfecta forma.

El Kit Detox lipolític és un tractament corporal anticel·lulític amb què afavoriràs la renovació cel·lular de la pell i li aportaràs més fermesa.

Quins productes conté el Kit Detox lipolític?

Aquest kit consta de dos productes:

Raspall exfoliant activador

Imagen Texto 2 Kit Detox

Raspall de fibres naturals que fa un massatge a la pell i l’exfolia de manera natural. Elimina les cèl·lules mortes i millora l'acció dels productes cosmètics que s’apliquen després.

Fluid remodelador

Imagen Texto 1 Kit Detox

Amb propietats liporeductores gràcies a la seva composició en carnitina, creatina i combinació d'extractes vegetals capaços de reduir el volum i millorar l'aspecte de la pell de taronja. Com a resultat, deixa una pell més ferma i tonificada.

Envàs de 250ml.

Prepara’t la pell en dos passos senzills amb aquests productes

Pas 1. Amb el Raspall exfoliant activador: amb la pell neta i eixuta, raspalla el cos amb moviments suaus i ascendents. A l’abdomen, és preferible fer-hi moviments circulars.

Pas 2. Amb el Fluid remodelador: després de raspallar la pell, aplica’n una petita quantitat a les mans i fes un massatge fins que s’absorbeixi del tot.

Altres recomanacions

Aquesta primavera, gaudeix de la col·lecció Elixir Spring Bloom, cinc productes per cuidar-te la pell que comparteixen la mateixa fragància vibrant i lluminosa