Nuevas Papillas de Cereales Naturbalance en Mercadona

Noves Farinetes de Cereals Naturbalance de Mercadona

25 de maig de 2017

Les farinetes de Cereals Naturbalance, ja disponibles a Mercadona, es presenten en quatre varietats per cobrir les necessitats del teu nadó a cada moment, ajudant-li a créixer amb equilibri, fort i sa.

A Mercadona podràs trobar les Farinetes Multicereals, la de Cereals amb Galeta, la de 8 Cereals amb Mel o la de Cereals sense Gluten. Delicioses i sense grumolls, estan elaborades amb els millors ingredients i amb sabors naturals.

Farinetes multicereals

Les farinetes de Multicereals Naturbalance disponibles a Mercadona contenen calci, ferro i vitamines A i C, per al teu nadó a partir dels 6 mesos. A més, no contenen ni ou ni llet ni sucres afegits.

Farinetes de cereals amb Galeta

Des dels 6 mesos li podràs donar al teu nadó aquestes Farinetes de cereals amb galeta que com totes les nostres farinetes de cereals Naturbalance, disponibles a Mercadona, contenen calci, ferro i vitamines A i C. No tenen ni ou ni llet.

Farinetes de 8 cereals amb Mel

Un nou sabor perquè el teu nadó de més de 6 mesos pugui gaudir d'unes Farinetes de cereals de Naturbalance, a Mercadona, delicioses i sense grumolls, enriquides amb calci, ferro i vitamines A i C. A més, no contenen ni ou ni llet.

Les farinetes de Cereals sense gluten

Les farinetes de Cereals sense Gluten de Naturbalance, disponibles a Mercadona, es recomanen per a nadons a partir dels 4 mesos, i és el complement perfecte per començar a introduir nous aliments en el teu nadó de manera segura i saludable.

A més, no contenen ou, llet ni gluten ni sucres afegits.

Altres Recomanacions

A Mercadona ja pots trobar un nou snack per a tota la família. Cereals, mel, iogurt pasteuritzat després de la fermentació i llest per prendre! Així és l'original fórmula del nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado.