Nova llet corporal en esprai Hidra & Go! de Mercadona: t’hidrata la pell en segons i l'envolta d’una fragància fresca i vitalista.

Nova llet corporal en esprai Hidra & Go! de Mercadona

16 de maig de 2018

Ja tens disponible a la Perfumeria de Mercadona la nova llet corporal en esprai Hidra & Go!, un concepte d'hidratació diferent que et sorprendrà.

Mentre que altres llets corporals necessiten un temps per absorbir-se abans de poder vestir-te, la nova Hidra & Go! en esprai ofereix hidratació immediata, ideal per hidratar la pell del cos diàriament sense haver de perdre temps amb esperes.

Com s'aplica la nova llet corporal en esprai Hidra & Go!?

Per descobrir el nou concepte de hidratació que t'ofereix la llet corporal Hidra & Go! de Mercadona, només cal que l’apliquis seguint aquests dos passos. És ben fàcil!

  • Aplica la llet corporal: ruixa la pell amb l'esprai Hidra & Go! des d’una distància de 5 cm i de manera contínua.
  • Escampa-la: fes un massatge lleuger en les zones on has aplicat la llet corporal. En només uns segons s'haurà absorbit i ja et podràs vestir!

Una llet corporal que es fon ràpidament amb la pell i l’envolta d’una fragància vitalista amb notes florals i aquàtiques.

Hidratació diària perfecta amb l'esprai Hidra & Go! de Mercadona

La nova llet corporal en esprai Hidra & Go! de Mercadona és l'opció d'hidratació perfecta per aplicar diàriament sobre la pell.

El format d’esprai és molt còmode d'utilitzar. Pots fer-lo servir fins i tot cap per avall per accedir a determinades zones més còmodament.

Hidra & Go! de Mercadona és un nou concepte d'hidratació sense esperes que t’ofereix comoditat i uns resultats que t'encantaran.

Aquesta llet corporal penetra ràpidament en la pell i l’envolta d’una fragància molt agradable, fresca i vitalista, perfecta perquè t'acompanyi durant tot l'any.

Altres recomanacions

Vols regalar a la pell una cura extra? Prova a la dutxa l’Exfoliant Corporal Mineral amb sals de la mar Morta, amb fragància de llet i mel. Un producte per a la cura corporal que neteja la pell eliminant les cèl·lules mortes, les escates i les impureses.

Et recomanem a més conèixer el procés de Qualitat de les cremes de Mercadona, que se sotmeten a més de 100 controls exhaustius elaborats per desenes de professionals que busquen la millor cura per a la pell.