Crema de manos ultrahidratante Deliplus

Nova crema de mans ultrahidratant Deliplus

12 de gener de 2017

Saps que les baixes temperatures, el vent i la neu poden ressecar les teves mans a l'hivern?


Les condicions extremes de l'hivern poden produir tibantor en la pell i fins i tot antiestètiques escates. Com l'estiu, l'hivern és una estació en la qual poden donar-se condicions atmosfèriques extremes perjudicials per a les nostres mans i hem de fer un esforç extra per cuidar-les. Protegeix-les amb la nova crema de mans ultrahidratant de Deliplus.

4 actius de la crema de mans ultrahidratant de Deliplus.


Què és el que fa que aquesta crema tingui un alt poder d'hidratació?

  • Glicerina: L'actiu encarregat d'hidratar intensament la pell de les teves mans.
  • Pantenol: El fred, el vent i el contrast de temperatures al que sotmetem a les nostres mans provoquen irritacions i descamació. El pantenol actua en aquests casos com a calmant.
  • Karité: El llard de karité prové d'un arbre que pot viure fins a tres segles. D'una cosa tan increïble solament pot venir alguna cosa beneficiosa. Aquest greix vegetal és el principi actiu que hidrata i suavitza la pell.
  • Vitamina I: El principi actiu que s'encarrega de la funció antioxidant.

4 consells per cuidar les teves mans a l'hivern.


Segueix aquests 4 consells per reparar i protegir les teves mans de les inclemències de l'hivern.

  • Contrast de temperatura: A l'hivern, amb les mans fredes, preferim rentar-les amb aigua calenta. Si volem tenir unes mans sanes convé evitar el contrast de la nostra pell freda i l'aigua calenta, així que el millor és començar amb aigua tèbia.
  • Respectant el PH: No val qualsevol sabó per rentar les teves mans i a l'hivern tampoc. El cabell i el cos tenen el seu sabó, així que per a les teves mans has d'usar un de suau i que respecti el PH de la teva pell.
  • Cobreix les teves mans amb guants: Si vas a passar algun temps fora durant el dia, el millor és que les teves mans estiguin protegides sota uns guants de llana.
  • Hidratació sobre mans humides: Hi ha un truc que no tothom sap, però que ajuda a millorar la hidratació. Quan rentis les teves mans, no les assequis del tot. Amb la pell una mica humida aplica la crema de mans Deliplus ultrahidratant i així la teva pell l'absorbirà alhora que l'aigua.

Aprofita la seva grandària i porta la crema de mans ultrahidratant de Deliplus sempre amb tu. No saps quan l'hivern va a mostrar la seva cara més agressiva.

Altres Recomanacions:


Si vols conèixer més consells per cuidar les teves mans durant tot l'any et recomanem la lectura del següent article sobre les cremes de mans de Mercadona. Un altre dels nostres suggeriments és conèixer la publicació on s'expliquen els processos de qualitat de les cremes de Mercadona.