Una nova col·lecció per a aquest estiu inspirada en els reflexos del sol: col·lecció Sun Party.

Nova col·lecció Sun Party: un homenatge a la vitalitat

21 de juliol de 2021

Busques un maquillatge per a aquest estiu? La nova col·lecció de maquillatge Sun Party s'inspira en els reflexos càlids del sol. Aquesta col·lecció, d’edició limitada, ret homenatge a la vitalitat, amb una gamma de colors que combinen a la perfecció i que aporten grans dosis d'optimisme. Pell hidratada, ungles cuidades, mirada lluminosa i llavis a tot color.

Quins productes componen la col·lecció Sun Party?

Imagen Texto 1 Sun Party

 • Make Up Fixer: fixador il·luminador.
 • Gel nutritiu i gel antioxidant per al tractament de les ungles.
 • Panoramic Màscara de pestanyes i sèrum de pestanyes.
 • Paleta d’ombres i il·luminadors.
 • Retolador de llavis.

Característiques dels diferents productes que componen aquesta col·lecció

Make Up Fixer: fixa i il·lumina

Imagen Texto 2 Sun Party

Prepara’t per provar l’esprai fixador de maquillatge amb efecte lluminós. És un esprai tònic que manté la pell hidratada, alhora que fixa el maquillatge. No dona color a la pell, conté perla i la seva aroma de roses blanques t'encantarà.

Consells d’ús

 • Agita’l abans de fer-lo servir.
 • Ruixa’n una petita quantitat a 20 cm del rostre i deixa que s'assequi.
 • Es pot fer servir abans del maquillatge com a hidratant/primer, després com a fixador o durant el dia per tornar la lluminositat a la pell.

Imagen Texto 3 Sun Party

Per aconseguir aquest maquillatge...

Make Up Fixer, il·luminador 02 i ombres 04, 05, 06, 08 i 10 de la Paleta Sun Party. Als llavis, Lip Tint Marker núm. 01, Sèrum i Panoramic Màscara a les pestanyes, tot de la col·lecció Sun Party. Eyeliner negre i, com a coloret, pólvores de sol.

Tractament d'ungles

Imagen Texto 4 Sun Party

Les volem veure amb color, però abans hem d'aprendre a cuidar-les. T’expliquem com fer-ho!

 • Gel nutritiu amb extracte de papaia: ric en vitamina A.
 • Gel antioxidant: conté starfruit extract, complex ric en vitamines B i C amb propietats antioxidants.

Imagen Texto 5 Sun Party

Aplica’ls cada dia sobre les ungles i les cutícules, fent un massatge fins que s’absorbeixin.

Màscara de pestanyes i sèrum de pestanyes

Imagen Texto 6 Sun Party

Les pestanyes són les protagonistes absolutes del look de la temporada.

S’estilen amb molta corba! Fes servir aquests productes i segueix els consells de bellesa que et donem per presumir de pestanyes boniques:

Imagen Texto 7 Sun Party

 • 1. Primer, cal cuidar-les. El Sèrum Pestanyes Sun Party, de textura en oli, contribueix a recuperar-ne la suavitat i la fortalesa, gràcies a la seva fórmula que les nodreix cada dia. Conté oli d'argània, ingredient conegut per les seves propietats nutritives, antioxidants i emol·lients, i extracte d'alga vermella, rica en aminoàcids i minerals, amb acció protectora i enfortidora de les pestanyes. L’ús continuat afavoreix unes pestanyes i celles boniques i saludables.
  Consell: aplica el sèrum abans de la màscara, i deixa que la màscara s'assequi. També el pots aplicar a la nit, després de desmaquillar-te.
 • 2. Panoramic Màscara Sun Party: en segon lloc, s’han de maquillar, per obrir i il·luminar la mirada. Allarga i corba les pestanyes superiors, i dona’ls volum. Ep! Les pestanyes inferiors s’estilen sense maquillar. El raspall ajuda a elevar-les i arrissar-les fàcilment, amb definició panoràmica i un acabat negre mat intens.

Imagen Texto 8 Sun Party

La model porta: Make Up Fixer, ombres 05, 08 i 10 de la Paleta Sun Party. Lip Tint Marker núm. 02, Sèrum i Panoramic Màscara a les pestanyes. Tot de la col·lecció Sun Party.

Paleta d’ombres i il·luminadors

Imagen Texto 9 Sun Party

Coneixes el maquillatge sun kissed? Rostre bronzejat, pòmuls rosats i brillants: aconsegueix aquest efecte "bona cara", amb tons terra i daurats, per al rostre i els ulls. Un look discret, però molt afavoridor, amb la paleta d’ombres i il·luminadors Sun Party, que conté 8 ombres d'ulls amb acabats mat, setinat i perlat, 2 il·luminadors per donar tocs de llum al rostre i un mirall còmode per maquillar-te o retocar-te en qualsevol lloc.

Consell de bellesa: fes ressaltar algunes zones del rostre com el nas, el llavi, la part superior dels pòmuls o les parpelles -sota les celles per il·luminar-ne l'arc-, per aconseguir que la pell es vegi radiant i sucosa, com besada pel sol!

Imagen Texto 10 Sun Party

Per aconseguir aquest look discret, però altament afavoridor...

Make Up Fixer, il·luminador 01 i ombres 04, 06 i 09 de la Paleta Sun Party. Als llavis, Lip Tint Marker núm. 03, Sèrum i Panoramic Màscara a les pestanyes. Tot de la col·lecció Sun Party. Eyeliner negre i, com a coloret, pólvores de sol.

Retolador de llavis

Imagen Texto 11 Sun Party

Per aconseguir uns llavis atractius i lluminosos:

 • Lip Tint Marker: retolador de llavis d'alt confort, dissenyat per tenyir els llavis amb un vel lleuger i imperceptible de color amb un acabat lluminós. La seva punta d'alta precisió i la seva textura emol·lient fan que el maquillatge sigui ràpid i senzill.

Imagen Texto 12 Sun Party

Per aconseguir aquest maquillatge...

Make Up Fixer, ombres 05, 06 i 09 de la Paleta Sun Party. Als llavis, Lip Tint Marker núm. 03, Sèrum i Panoramic Màscara a les pestanyes. Tot de la col·lecció Sun Party. Eyeliner marró i pólvores de sol fosques.

Imagen Texto 13 Sun Party

Consells de manteniment i desmaquillatge: cal mantenir-lo en posició horitzontal o vertical per evitar que caigui un excés de producte sobre la punta. Per desmaquillar, fes servir bifàsic o fes una exfoliació suau sobre els llavis.

Altres recomanacions

Saps quin protector solar és el més adequat per a tu? Segueix els nostres Consells sota el sol.