Nous gels de bany Exfoliant Suau i Passion Fruit de Deliplus, per al millor manteniment diari de la teva pell.

Nous Gels de Bany Exfoliant i Passion Fruit de Deliplus

27 de agost de 2018

Ja pots trobar a La Perfumeria de Mercadona dos nous gels de bany de Deliplus, amb què mantindràs la pell en el millor estat possible amb unes fragàncies irresistibles.

El Gel de Bany Exfoliant Suau i el Gel de Bany Passion Fruit són dos opcions excel·lents per a la teva higiene diària, ideals per a pell normal i amb unes fragàncies que et sorprendran.

Gel de Bany Exfoliant Suau de Deliplus

Cuida’t i renova la pell amb l’exfoliació suau que t'ofereixen les llavors naturals de kiwi i albercoc del Gel de Bany Exfoliant Suau.

Les seves llavors proporcionen una acció exfoliant diària, que elimina les cèl·lules mortes perquè la pell quedi suau i lluminosa, a banda d’hidratar-la i cuidar-la com es mereix.

A més la teva pell també gaudirà d'un perfum de fruites revitalitzador.

Gel de Bany Passion Fruit de Deliplus

El Gel de Bany Passion Fruit té una fórmula suau amb una fragància tropical intensa que t’embolcalla tota la pell.

Un cop surts de la dutxa, t'acompanya una agradable sensació de suavitat. A més, també gaudiràs d'una pell cuidada i amb una fragància exòtica, gràcies a la combinació de fruita de la passió, mango i fruites tropicals.

Com s’utilitzen els Gels de Bany Exfoliant Suau i Passion Fruit

Aprofitar les característiques dels nous gels de bany de Deliplus és molt senzill. Tots dos estan elaborats per fer-los servir diàriament, ja que ofereixen la cura i el manteniment que la teva pell necessita.

Per aplicar aquests gels de bany, només has d’abocar el gel que escullis sobre una esponja o directament a la mà i barrejar-lo amb aigua fins a obtenir escuma. Estén el gel sobre la pell mullada i, tot seguit, esbandeix-lo amb aigua abundant.

Els nous Gels de bany t'ofereixen tota la cura i el manteniment que la teva pell necessita, tant si prefereixes l'acció exfoliant i renovadora de l’Exfoliant Suau com la suavitat i la fragància tropical del Passion Fruit.

Altres recomanacions

Si vols una aportació extra d'hidratació per a la pell i de manera ràpida, prova la nova Llet corporal en esprai Hidra & Go!. Màxima hidratació per a la pell i sense esperes.

Vols més opcions per a la higiene diària de la pell? Descobreix els Gels de bany Deliplus, que t'ajuden de manera diferent a cuidar-la, protegir-la o proporcionar-li una fragància intensa.