El nou stick anticel·lulitis Slim Action actua contra la cel·lulitis amb una triple acció i es presenta en una mida molt pràctica. Edició limitada.

Nou stick anticel·lulitis Slim Action: edició limitada

11 de juny de 2018

El nou stick anticel·lulitis Slim Action, d'edició limitada, és un tractament innovador contra la cel·lulitis, que esdevindrà el teu millor aliat gràcies a la manera pràctica com s’aplica. Està indicat per a tot tipus de pells.

Com actua l'stick anticel·lulitis Slim Action?

El complex d'actius Slim Action Complex actua en l’àmbit cel·lular i genera una acció contínua i profunda que produeix els efectes següents sobre la pell:

  • Frena: evita noves acumulacions de greix.
  • Redueix: s'encarrega de cremar el greix acumulat.
  • Referma: amb efecte allisador de l'anomenada «pell de taronja».

Què conté la seva fórmula?

La fórmula de l'stick anticel·lulitis Slim Action conté dos ingredients principals:

  • D'una banda, conté Slim Action Complex, un complex d'actius potent que genera una acció contínua sobre els nòduls de greix més profunds.
  • D'altra banda, conté creatina, una substància química que transforma el greix en energia, redueix el volum i referma la pell.

Com s’utilitza

Aquest stick és molt fàcil de fer servir:

  • Aplica’l dues vegades al dia sobre les zones del cos que vulguis tractar fent massatges circulars amb l’stick mateix de manera ascendent.
  • No cal fer massatge amb les mans. S'absorbeix sense necessitat de massatge manual.
  • No pressionis massa l'stick sobre la pell.

Avantatges de l’stick

La novetat principal d'aquest producte anticel·lulitis, juntament amb la seva combinació d'actius, és l’aplicació pràctica en stick que ajuda a:

  • Potenciar l'eficàcia de la fórmula: facilita el massatge i genera una acció drenant.
  • Facilitar l'aplicació: és fàcil d'aplicar, ja que llisca fàcilment sobre la pell i s'absorbeix sense necessitat de fer un massatge manual.

A més, és un envàs molt manejable, pràctic i còmode. El pots portar sempre amb tu i fer-lo servir a qualsevol lloc: a casa, al gimnàs..., on vulguis!

No et quedis sense provar-lo; és d'edició limitada!

Altres recomanacions

Prova la nova llet corporal Hidra & Go en esprai, un concepte diferent d'hidratació corporal, perfecte per fer-la servir cada dia.

I si el que busques és cuidar i hidratar les mans, pots triar entre quatre tipus de cremes de mans Deliplus: antienvelliment antitaques, nutritiva regeneradora, ultrahidratant i hidratant àloe.