La paleta Master Kit de Maquillatge Deliplus està composta per quatre mini estoigs extraïbles, plens de moda i color.

Master Kit de Maquillatge Deliplus

24 de novembre de 2017

La paleta Master Kit de Maquillatge Deliplus és la paleta per excel·lència; el seu elegant disseny i la seva versatilitat la converteixen en única.

Compta amb quatre paletes en el seu interior que es poden portar juntes o separades per usar la que es necessiti a cada moment:

  • Paleta rostre: Es compon de 2 pólvores facials, 2 colorets i 1 brotxa.
  • Paleta llavis: La paleta es divideix en 8 labials –situats en la part superior– de diferents colorits i 8 brillantors d'acabat gloss per utilitzar sols o en fusió amb qualsevol to de llavis. Desperta la teva creativitat i realitza múltiples combinacions.
  • Paleta ulls: 18 tons d'ombres en diferents acabats –mat, setinada i perlada– de textura en pols i ús en sec; a més inclou pinzell amb aplicador doble d'esponja.
  • Paleta correctors: 4 tons de corrector i el seu pinzell aplicador.

Toc mestre

Saps com usar els correctors?

El verd cobreix vermellors com granets o capil·lars, el groc s'utilitza de corrector-il·luminador, mentre el beix tapa ulleres i il·lumina el rostre.

Fes-te amb una paleta Master Kit de Maquillatge Deliplus i crea múltiples combinacions de color, són d'edició limitada.


Altres Recomanacions

Per aconseguir una major definició en el teu maquillatge utilitza la Línia de pinzells Deliplus; aconseguiràs un acabat professional. I no t'oblidis de donar-li un toc de glamour a la teva mirada amb les Màscares de Pestanyes Deliplus.