Nova col·lecció Electro Soul de Deliplus, amb colors vius per als ulls, els llavis i les ungles.

Línia Electro Soul: Edició Limitada

05 de juliol de 2018

Arriba a La Perfumeria de Mercadona la nova línia Electro Soul de Deliplus, una explosió de color perquè estiguis radiant aquest estiu.

Aquesta col·lecció d'edició limitada t'ofereix tot un conjunt de colors alegres i lluminosos, amb què podràs lluir uns ulls, uns llavis i unes ungles ben llampants.

Electro Soul té tot el que necessites per maquillar-te aquest estiu, fins i tot tons neó. Descobreix-la!

Màscara de pestanyes

La màscara de pestanyes d'Electro Soul t'aporta volum i definició, alhora que envolta els ulls d’un color intens.

Disponible en dos tons: un blau elèctric radiant (núm. 01) i l'irresistible verd elèctric (núm. 02).

És molt fàcil d’aplicar: només cal posar-la directament sobre les pestanyes i fer tantes passades com vulguis segons la intensitat de color que busquis.

Aconseguiràs unes pestanyes plenes de color, flexibles i amb un volum definit molt viu.

Llapis d'Ulls

L'edició limitada d’Electro Soul t'ofereix un llapis d'ulls de textura gel que es fixa amb gran rapidesa. És automàtic; no necessita maquineta. A més, ofereix una llarga durada perquè puguis lluir el millor look durant més temps.

Els llapis d'ulls Electro Soul de Deliplus també estan disponibles en els tons blau elèctric (núm. 104) i verd elèctric (núm. 105).

Pots fer servir aquest llapis d'ulls tant en la part externa de la parpella superior com de l'inferior. Aplica’l just per la línia de la vora de les pestanyes i aconseguiràs un color uniforme i lluminós que t'acompanyarà durant tot el dia, gràcies al seu efecte de llarga durada.

Eyeliners

Els Eyeliners de la Col·lecció Electro Soul de Deliplus et permetran donar més intensitat a la mirada, gràcies al seu color altament pigmentat.

La seva fórmula s’eixuga de manera molt ràpida i crea un traç que es manté als ulls durant tot el dia.

Els Eyeliners d'Electro Soul tenen un raspall flexible perquè puguis aplicar-los de manera ràpida i precisa; podràs fer tant línies fines com gruixudes, amb un color uniforme en un sol traç i amb un efecte lluminós espectacular.

Per aplicar correctament aquests Eyeliners utilitza qualsevol dels dos tons, blau elèctric (núm. 01) i verd elèctric (núm. 02), a la part exterior de la parpella superior i de l'inferior. Aplica el to just a la línia de la vora de les pestanyes fent el moviment sempre des de dins cap a fora de l'ull i dibuixa un traç fi o gruixut segons l'estil que vulguis.

Brillant de Llavis

Aconsegueix uns llavis d'un color viu i brillant amb el Brillant de Llavis d’Electro Soul de Deliplus.

Pots triar 2 tons originals: coral (núm. 01) i violeta (núm. 02), molt cobrents i amb un acabat brillant que dona un toc sucós als llavis.

A l'hora de desmaquillar-te et recomanem el desmaquillador d'ulls i llavis bifàsic que t'ajudarà a eliminar la resta de maquillatge de la pell.

Esmalts d'ungles

Els esmalts Electro Soul ofereixen un to neó sorprenent. Tria entre els 3 tons disponibles: rosa (núm. 831), taronja (núm. 832) o verd (núm. 833).

Per aplicar l'original esmalt d'ungles Electro Soul de Deliplus, primer utilitza la base vitaminada 9 en 1, disponible a La Perfumeria de Mercadona, que, a banda de protegir i regenerar les ungles, les prepara i allisa per aconseguir un acabat perfecte.

Tot seguit aplica 2 capes d’esmalt d'ungles Electro Soul per aconseguir un acabat perfecte. Pots aportar el toc final amb el Gel Brillant eixugada ràpida, també disponible al lineal de la Perfumeria, que allarga i dona més brillantor a les ungles.

Altres recomanacions

Tens pressa per preparar-te, però vols la màxima hidratació per a la pell? Prova la nova llet corporal en esprai Hidra & Go!. És molt còmoda d’aplicar i s’absorbeix ràpidament per a una hidratació sense esperes.

Si a més de veure’t perfecta amb la línia Electro Soul també vols embolcallar-te la pell amb les millors fragàncies, escull la col·lecció Simply Flowers en alguna de les seves 5 variants: peònia, violeta, rosa, flor del taronger i gessamí.