Descobreix les joies de la col·lecció Le Petit Bijou Deliplus d'edició limitada: en vermell, lila i glitter, dóna-li color a les teves ungles.

Le Petit Bijou Deliplus

07 de desembre de 2017

La col·lecció Le Petit Bijou Deliplus, d'edició limitada, li donarà un toc especial al teu look. Colors festius amb aire glamurós vestiran les teves ungles aquests dies de celebració. Descobreix les joies de la col·lecció en vermell, lila i glitter i sorprèn amb els colors de moda.

Manera d'aplicació:

  • Primer pas: aplica una capa d'esmalt.
  • Segon pas: segella la punta de la ungla.
  • Tercer pas: aplica una segona capa d'esmalt.

Combina la laca glitter amb els colors vermell i lila, li donarà a les teves mans un punt brillant, ideal per a aquestes festes. Llesta per enlluernar?

Un consell

Abans de la primera capa de color, aplica la Base 9 en 1 Deliplus i després de la segona capa d'esmalt acaba amb un toc de Gel brillantor Deliplus.

Altres Recomanacions

Segur que has de comprar algun regal per a aquesta amiga o familiar que tant vols: la paleta Master Kit de Maquillatge Deliplus és la paleta per excel·lència; el seu elegant disseny i la seva versatilitat la converteixen en el regal ideal. I per als llargs dies festius utilitza el nou Corrector Fix i Cobrent Deliplus: durador, cobreix imperfeccions i aporta color i lluminositat. Llueix perfecta del matí a la nit.