Imprescindibles para estas fiestas de la Perfumería de Mercadona

Imprescindibles per a aquestes festes

30 de desembre de 2016

Reunions familiars, marató de cerca de regals, l'esperada Nit de cap d'any o els sopars amb amics, segur que et deixen poc temps per lluir perfecta en totes les ocasions. La Perfumeria de Mercadona et proposa 6 productes imprescindibles de fàcil i ràpida aplicació per estar maca o maco en un instant.

Ampolles Q10 i Vital

Ampollas Q10 y Vital de Mercadona

AMPOLLES Q10 Concentrat reafirmant antiarrugues

Són unes perles monodosi amb un concentrat d'actius hidratants i antiedat. És un tractament intensiu per la qual cosa conté 7 càpsules, una per a cada dia de la setmana. També es pot usar de forma puntual ja que el seu efecte és immediat.
Està indicat per a pells que necessitin un aport extra de nutrició i eliminar signes de l'edat.


Conté Q10, que són nutrients derivats de les vitamines que actuen com a antioxidants i són activadors del funcionament de les cèl·lules evitant que envelleixin. També contenen oli de Ginkgo, ric en Vitamina I, amb propietats antioxidants, prevé l'envelliment i evita arrugues i línies d'expressió…

VITAL Concentrat lifting regenerador

Són unes perles monodosi amb un concentrat d'actius hidratants i tensors. És un tractament intensiu per la qual cosa conté 7 càpsules, una per a cada dia de la setmana. També es pot usar de forma puntual ja que el seu efecte és immediat.
En tenir una textura en oli prescrivim aplicar-ho a la nit, massatgejant bé fins a la seva total absorció i deixant descansar la pell perquè absorbeixi tots els nutrients.
Conté oli d'Onagra que prevé l'envelliment cutani, hidratant la pell i afavorint l'elasticitat, i oli de Baobab, indicat per hidratar les pells seques o molt seques i ajudar a reduir els signes d'envelliment, recuperant la flexibilitat, elasticitat, tersura i fermesa en la pell.

Pegats per a ulls

Parches para ojos de Mercadona

Sense borses, ni ulleres, ni signes de cansament. Prepara el contorn dels ulls per als dies de festa. Els pegats per a ulls d'hidrogel Exclusive Cosmetics per a home i dona es presenten en dues versions: antiedat i regeneració intensiva amb àcid hialurònic. Amb quin et quedes?

Exfoliant labial

Exfoliante Labial de Mercadona

Exfoliant labial amb sabor i olor a síndria, en format barra de llavis, indicat per a tot tipus de llavis.

Conté macropartícules exfoliants que eliminen les cèl·lules mortes i les pelletes seques i oli rosa de mosqueta que hidrata i calma el llavi.

Aplicar a la nit per evitar l'exposició solar després de l'exfoliació. Llisca l'exfoliant pels llavis uns segons, massatgeja amb els teus propis llavis i retira les restes del producte amb un cotó. Aplica, finalment, un bàlsam hidratant.

Tractament per a ungles enduridor

Tratamiento para Uñas Endurecedor Deliplus

El tractament per a ungles enduridor és ideal per a les ungles més fràgils. La seva aplicació contribueix al seu creixement fort i saludable, i a més, evita la seva decoloració.

Crema Hidratant Efecte Lluminositat

Crema Hidratante Efecto Luminosidad

Crema hidratant per al cos de fàcil aplicació efecte lluminositat. Després de la seva absorció deixa una pell tersa i bonica. De pel·lícula!

Altres recomanacions


Troba el regal perfecte per a tota la família a La Perfumeria de Mercadona.

Descubre nuestras colecciones de maquillaje para estas fiestas, Colección Glam y Paletas de colores Maquílla-T de Deliplus.