Tingues a ratlla els gèrmens i cuida la teva pell amb els nous Gels netejadors de mans Deliplus.

Gels netejadors de mans Deliplus. Edició limitada

23 de febrer de 2018

La millor forma d'acaronar les teves mans. Els dos Gels netejadors de mans Deliplus, taronja i groc, aportaran higiene i frescor a les teves mans.

Mantingues les teves mans netes tot el dia

Els nous Gels netejadors de mans Deliplus estan pensats perquè t'acompanyin a qualsevol lloc. Vénen en un envàs petit i còmode de transportar. Amb ells les teves mans mantindran una bona higiene i suavitat les 24 hores del dia.

Aquests Gels són molt fàcils d’usar. Tan sol has d'aplicar una petita quantitat a les teves mans i fregar suaument fins a la seva absorció.

Estan pensats per a tot tipus de pells, de manera que els poden usar des dels més petits de la família -a partir de tres anys- fins als més majors.

Entre els seus ingredients es troben l’àloe vera, la glicerina o l'extracte de raïm i llima, amb propietats hidratants i calmants, així com vitamina E, antioxidant.

D'edició limitada: no deixis passar l'oportunitat de provar-los com més aviat millor.

Gel netejador de mans taronja

El Gel netejador de mans taronja té una fragància fruital amb notes cítriques de papaia, mango, préssec i poma. Proporciona una aroma fresca i suau a les teves mans i les manté netes des que t'aixeques fins que et fiques al llit.

Gel netejador de mans groc

El Gel netejador de mans groc Deliplus es caracteritza per la seva fragància a vainilla amb concordes dolços, encaramel·lats i florals. El seu ús és ideal a qualsevol moment.

Altres recomanacions

Descobreix els nous Gels de bany Deliplus i tria entre les seves diferents línies: dermo protecció, dermo cura i dermo aroma.