Fragancias de Mercadona para San Valentín

Feliç Sant Valentí!

10 de febrer de 2017

El regal perfecte amb les fragàncies de Mercadona


Viu una vetllada romàntica el dia més especial de l'any, el 14 de febrer Sant Valentí. A Mercadona et donem les millors idees per regalar. Per a ella, et recomanem el lot Magic Chic, 9.60 Woman i Comotú Amor, i per a ell Acción 9.60 i Comotú Fuerza.
Descobreix les nostres propostes per a Sant Valentí i encerta amb la fragància de Mercadona que més s'adapta als seus gustos:

Fragàncies de Mercadona per a ella


Magic Chic


Per a noies cosmopolites i dinàmiques.
Un divertit lot amb l'agradable fragància de Magic Chic. Ara a més de l'eau de toilette (300 ml) i el body milk (300 ml) tens també un gel de dutxa (300 ml).

Magic Chic Mercadona

Comotú Amor


Per a les més romàntiques i somiadores.


Un lot ple d'amor i afecte, amb l'eau de toilette Comotú Amor (100 ml) i, perfumats amb la mateixa fragància, un body milk (100 ml), un gel de bany (100 ml) i un desodorant (75 ml).

Como Tú Amor Mercadona

9.60 Woman

Per a noies esportistes i en forma.

Plena de vitalitat i energia, així és la sport water 9.60 Woman (200 ml), que arriba en aquest lot acompanyada per un gel de bany (100 ml), un body milk (100 ml) i un desodorant (75 ml), tots ells perfumats amb la seva agradable fragància.

9.60 Woman Mercadona

Fragàncies de Mercadona per a ell

Comotú Fuerza

Per a romàntics empedreïts.

Força és un valor segur, una proposta per a homes de tots els estils i edats. Ara pots regalar la fragància (100 ml), al costat d'un after shave (100 ml), un gel de bany (100 ml) i un desodorant (75 ml), tots ells perfumats.

Como la fuerza Mercadona

Acción 9.60

Per a nois actius i amants de l'aire lliure.

Una eau de toilette per a homes actius i dinàmics. Acció 9.60 (200 ml) ve en aquest lot juntament amb un fixador (100 ml), un gel xampú (100 ml) i un desodorant (75 ml).

Acción 9.60 Mercadona

Amb les fragàncies de Mercadona, trobaràs el regal perfecte per celebrar el dia més romàntic de l'any.Altres Recomanacions


Per tenir un Sant Valentí molt dolç, no pots perdre't els pastissos i bombons de Sant Valentí: els deliciosos pastissos Tu i jo Gema o Tu i jo Sacher, riquíssimes Delícies d'Avellana o la selecció de Bombons Mondose. Boníssims! (enlace)